Windows 10'da hiçbir yazının görünmemesi

Öncelikle sorundan bahsedeyim; bir uygulama açarken donuyor ama mouse çalışıyor, hiçbir komut almıyor ve hiçbir yere tıklanmıyor.
2-3dk geçtikten sonra kendine geliyor ve açmak istediğim uygulama açılıyor. Önceden çok nadiren oluyordu ama şimdi iş çığırından çıkmış durumda.

İlk yaptığım şey ekran kartını DDU ile silip driver yükledim. 1 haftalığına düzeldi ama yine oldu. HD Tune ile SSD ve HDD'yi tarattım, temiz çıktı. Virüs taraması yaptım, temiz çıktı. Sorunun tam olarak nerede olduğunu bilmiyorum. Bu tuhaf olayın bir sürü semptomu olduğunu fark ettim.

Az önce bir video izlerken video dondu ve ben de F5 attığımda F5'i kabul etmedi. ben de internetin gittiğini düşündüm. görev yöneticisini açtığım, fotoğraftaki manzarayla karşılaştım. Olay görüntüleyicisi de aynı durumda. PC'ye F5 attığımda da masaüstü fotoğraftaki gibi oluyor. Bu olaya artık tahammül edemiyorum.

20210501_183006.jpg
20210501_183028.jpg
20210501_183204.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun olacağını sanmam. Ekran kartınız neydi acaba? Belki ona göre size ne yapmanız gerektiğini söyleyebilirim. Belki DDU ile kaldırdığınız driver ile ondan sonra kurduğunuz sürücünün versiyonu farklı olabilir.

Ekran kartım R7 370 ve sorunu düzeltmek için AMD'nin sitesinden son verilen (WHQL) sürücüyü kurmuştum 20/04/2021 olanı. Kurduğum sürücüyle mevcut sürücünün versiyonu aynı olması mı gerekirdi? Eyvah ;(

Ekran kartım R7 370 ve sorunu düzeltmek için AMD'nin sitesinden son verilen (WHQL) sürücüyü kurmuştum 20/04/2021 olanı. Kurduğum sürücüyle mevcut sürücünün versiyonu aynı olması mı gerekirdi? Eyvah ;(

Yoo, aynı olması gerekmiyor; yanlış anladınız beni. Daha eski sürücü versiyonlarını denediniz mi peki (2020, 2019 versiyonu gibi)?

Hayır sadece 1 kere güncelledim o da son versiyonunu. DDU ile tekrar ekran kartını silersem sistemde daha çok sorunlar oluşabilir gibi.

Hmm. İsterseniz bir daha DDU ile sürücüyü kaldırın, ama bu sefer Windows 10 için olan ilk versiyonu deneyin. Belki yardımcı olabilir.

Hmm. İsterseniz bir daha DDU ile sürücüyü kaldırın, ama bu sefer Windows 10 için olan ilk versiyonu deneyin. Belki yardımcı olabilir.

İlk versiyonu yani 2015'teki versiyonuna dönmenin işe yarayacağını sanmıyorum belki son çare olarak kullanabiliriz ama şu anda başka bir yöntem olmalı.
@Recep Baltaş Yardımcı olabilir misiniz lütfen?

CMD.
Kod:
DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
Kod:
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Bu kodu görmüştüm ama denememiştim şimdi deniyorum.

CMD.
Kod:
DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
Kod:
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Böyle bir hata verdi nedir bu?
Kodu tekrar yazınca takıldı. CMD'yi kapata basınca tekrar dondu hiçbir yere tıklanmıyor tekrar deneyeceğim.
Edit: Sorun devam ediyor kodlar işe yaramadı sfc/scannow komutunu da ek olarak denedim ama olmadı. Bu sorun için başka çözüm önerileri olan varnı?

Dosya Ekleri

• 20210501_195523.jpg
    20210501_195523.jpg
    165,6 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı