Emirhan Okumuşş Picopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar birkaç hizmeti kapattım ardından bilgisayarı yeniden başlattım enter tuşuna bastığımda şifre sorması lazım ama bu ekran geliyor. Lütfen yardım edin format atmak hiç istemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2022
Arkadaşlar birkaç hizmeti kapattım ardından bilgisayarı yeniden başlattım enter tuşuna bastığımda şifre sorması lazım ama bu ekran geliyor. Lütfen yardım edin format atmak hiç istemiyorum.
türk.exe Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 263 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-8265U CPU @ 1.60GHz 1.80 GHz RAM: 8 GB Ekran Kartı: Intel UHD Graphics 620 (Dahili) Marka ve Bilgisayar Türü: Lenovo/ AIO PC Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2022 #2 Bilgisayarınız yavaşlamış olabilir mi? Ya da virüs. Teknolojik marketlerden Windows CD'si satın alıp BIOS ile tekrar kurabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Bilgisayarınız yavaşlamış olabilir mi? Ya da virüs. Teknolojik marketlerden Windows CD'si satın alıp BIOS ile tekrar kurabilirsiniz.
KS KS Emirhan Okumuşş Picopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2022 #3 türk.exe dedi: Bilgisayarınız yavaşlamış olabilir mi? Ya da virüs. Teknolojik marketlerden Windows CD'si satın alıp BIOS ile tekrar kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kesinlike Yavaşlama Söz konusu değil bir kaç tane bilmediğim windows hizmetini kapattım pc yeniden başlatınca şifre girme ekranı gelmiyor. Artı 0 Eksi
türk.exe dedi: Bilgisayarınız yavaşlamış olabilir mi? Ya da virüs. Teknolojik marketlerden Windows CD'si satın alıp BIOS ile tekrar kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kesinlike Yavaşlama Söz konusu değil bir kaç tane bilmediğim windows hizmetini kapattım pc yeniden başlatınca şifre girme ekranı gelmiyor.
türk.exe Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 263 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-8265U CPU @ 1.60GHz 1.80 GHz RAM: 8 GB Ekran Kartı: Intel UHD Graphics 620 (Dahili) Marka ve Bilgisayar Türü: Lenovo/ AIO PC Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #4 Emirhan Okumuşş dedi: Kesinlike yavaşlama söz konusu değil birkaç tane bilmediğim Windows hizmetini kapattım PC yeniden başlatınca şifre girme ekranı gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Windows 10 CD'si al veya teknik servise götürün. Artı 0 Eksi
Emirhan Okumuşş dedi: Kesinlike yavaşlama söz konusu değil birkaç tane bilmediğim Windows hizmetini kapattım PC yeniden başlatınca şifre girme ekranı gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Windows 10 CD'si al veya teknik servise götürün.