Merhaba arkadaşlar, başlıkta sorunu anlattım ve sorunu resimli olarak göstereceğim. Görev çubuğunda Wi-Fi simgesi yok ve o tuşa bastığımızda açılan menüyü sadece bildirim bölümünden açabiliyorum. Açtığımda ise gelen menüde sadece Ethernet internet yok yazıyor. Durum sekmesine bastığımda ise bir sürü tire çıkıyor ve hemen ayarlar uygulaması kapanıyor. Ve sanırım Microsoft uygulamalarındada interneti kullanamıyorum çünkü örneğin bugün WhatsApp'dan bir kuzenime mesaj attım fakat sadece bir saat simgesi çıktı ve mesajımı hâlâ göndermedi. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim biliyor musunuz?
Sorun bu olabilir bu yaptığınız işlem sizin bilgisayarınızı ne olduğu bilinmeyen bir sunucya bağlayarak lisans işlemi yapılandırmasına sebep oluyor. Windowsunuz lisanslı olmuş olabilir ancak bilgisayarınız şuan ne olduğu bilinmeyen bir sunucuya bağlı o yüzden güvenli değil. Bence çok önemli dosyalarınız yoksa format atın ve böyle lisanslama yapmayın. Eğer sorun donanımsal değilse bu şekilde sorununuz çözülecektir.
Sorun bu olabilir bu yaptığınız işlem sizin bilgisayarınızı ne olduğu bilinmeyen bir sunucya bağlayarak lisans işlemi yapılandırmasına sebep oluyor. Windowsunuz lisanslı olmuş olabilir ancak bilgisayarınız şuan ne olduğu bilinmeyen bir sunucuya bağlı o yüzden güvenli değil. Bence çok önemli dosyalarınız yoksa format atın ve böyle lisanslama yapmayın. Eğer sorun donanımsal değilse bu şekilde sorununuz çözülecektir.
İnternette 30-50 TL'ye Orjinal keyler satılıyor en mantıklısı bunları alıp kullanmak olacaktır. Crack ya da bu yöntemlerle uğraşmayın deneme sürümünü kullanmak bu yöntemden daha güvenlidir.