Windows 10'da internet yok olarak gözüküyor fakat var

YilmazGokturk.yz

Hectopat
Yer
C:\Windows
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, başlıkta sorunu anlattım ve sorunu resimli olarak göstereceğim. Görev çubuğunda Wi-Fi simgesi yok ve o tuşa bastığımızda açılan menüyü sadece bildirim bölümünden açabiliyorum. Açtığımda ise gelen menüde sadece Ethernet internet yok yazıyor. Durum sekmesine bastığımda ise bir sürü tire çıkıyor ve hemen ayarlar uygulaması kapanıyor. Ve sanırım Microsoft uygulamalarındada interneti kullanamıyorum çünkü örneğin bugün WhatsApp'dan bir kuzenime mesaj attım fakat sadece bir saat simgesi çıktı ve mesajımı hâlâ göndermedi. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim biliyor musunuz?

Screenshot_25.png

Screenshot_27.png

Screenshot_26.png

Lisanslı mı kullanıyorsunuz yoksa crack falan mı yaptınız hala deneme sürümünü mü kullanıyorsunuz?
Komut isteminden bir yöntem var o şekilde yaptım crack değil örneğin,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Driverlarınız kurulu mu?
Evet daha dün güncelleme yaptım.

Komut isteminden bir yöntem var o şekilde yaptım crack değil örneğin,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet daha dün güncelleme yaptım.

Sorun bu olabilir bu yaptığınız işlem sizin bilgisayarınızı ne olduğu bilinmeyen bir sunucya bağlayarak lisans işlemi yapılandırmasına sebep oluyor. Windowsunuz lisanslı olmuş olabilir ancak bilgisayarınız şuan ne olduğu bilinmeyen bir sunucuya bağlı o yüzden güvenli değil. Bence çok önemli dosyalarınız yoksa format atın ve böyle lisanslama yapmayın. Eğer sorun donanımsal değilse bu şekilde sorununuz çözülecektir.

Sorun bu olabilir bu yaptığınız işlem sizin bilgisayarınızı ne olduğu bilinmeyen bir sunucya bağlayarak lisans işlemi yapılandırmasına sebep oluyor. Windowsunuz lisanslı olmuş olabilir ancak bilgisayarınız şuan ne olduğu bilinmeyen bir sunucuya bağlı o yüzden güvenli değil. Bence çok önemli dosyalarınız yoksa format atın ve böyle lisanslama yapmayın. Eğer sorun donanımsal değilse bu şekilde sorununuz çözülecektir.
Peki teşekkürler eve gidince windowsu farklı şekilde etkinleştirmeyi deneyeceğim

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı