deniz_ipana Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #1 Realtek LAN - Realtek PCI-e GBE Family Controller'ı indireyim mi arkadaşlar? Bir de Advanced Micro devices var 3 tane. İndireyim mi? Bilmiyorum da fazla.
Realtek LAN - Realtek PCI-e GBE Family Controller'ı indireyim mi arkadaşlar? Bir de Advanced Micro devices var 3 tane. İndireyim mi? Bilmiyorum da fazla.
Hyper_6902 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 3.752 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #2 İndiririm ben onları öneririm. Ama isteğe bağlı kalite güncelleştirmelerini çok tavsiye etmiyorum. Artı 0 Eksi
KS KS deniz_ipana Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #3 İndireceklerim bu Hyper_6902 dedi: İndiririm ben onları öneririm. Ama isteğe bağlı kalite güncelleştirmelerini çok tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam görsel attım bakabilirmisiniz Dosya Ekleri Screenshot_16.png 22,2 KB · Görüntüleme: 28 Artı 0 Eksi
İndireceklerim bu Hyper_6902 dedi: İndiririm ben onları öneririm. Ama isteğe bağlı kalite güncelleştirmelerini çok tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam görsel attım bakabilirmisiniz
Hyper_6902 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 3.752 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #4 Onlar bilgisayarınız daha stabil çalışmasını sağlıyorlar. deniz_ipana dedi: İndireceklerim bu Hocam görsel attım bakabilirmisiniz Genişletmek için tıkla... Hepsini indirin. Artı 0 Eksi
Onlar bilgisayarınız daha stabil çalışmasını sağlıyorlar. deniz_ipana dedi: İndireceklerim bu Hocam görsel attım bakabilirmisiniz Genişletmek için tıkla... Hepsini indirin.
KS KS deniz_ipana Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #5 saolun hocam <3 Hyper_6902 dedi: Onlar bilgisayarınız daha stabil çalışmasını sağlıyorlar. Hepsini indirin. Genişletmek için tıkla... hOCAM Bide ben realtek driver audio kullanıyorum ve amd realtek lan driver var onlarıda indirim mi açılmıyorda uygulama Son düzenleme: 14 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
saolun hocam <3 Hyper_6902 dedi: Onlar bilgisayarınız daha stabil çalışmasını sağlıyorlar. Hepsini indirin. Genişletmek için tıkla... hOCAM Bide ben realtek driver audio kullanıyorum ve amd realtek lan driver var onlarıda indirim mi açılmıyorda uygulama
Hyper_6902 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 3.752 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #6 deniz_ipana dedi: saolun hocam <3 hOCAM Bide ben realtek driver audio kullanıyorum ve amd realtek lan driver var onlarıda indirim mi açılmıyorda uygulama Genişletmek için tıkla... İndirin sorununuzu çözer ikisi farklı şey. Artı 0 Eksi
deniz_ipana dedi: saolun hocam <3 hOCAM Bide ben realtek driver audio kullanıyorum ve amd realtek lan driver var onlarıda indirim mi açılmıyorda uygulama Genişletmek için tıkla... İndirin sorununuzu çözer ikisi farklı şey.