Windows 10'da kasma var

Ygzz34

Hectopat
Daha fazla  
Kankalar sonunda Windows 10 yaptım ama sanki biraz kasma sorunu var. Ama daha şimdi yaptım ve birkaç gündür bilgisayar çalışıyor. 8.1'ten önceki Windows 10 iyiydi ama yeni olduğu ve bayağı açık süredir çalıştığı için böyle olduğunu sanıyorum düzelir herhalde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kankalar sonunda Windows 10 yaptım ama sanki biraz kasma sorunu var. Ama daha şimdi yaptım ve birkaç gündür bilgisayar çalışıyor. 8.1'ten önceki Windows 10 iyiydi ama yeni olduğu ve bayağı açık süredir çalıştığı için böyle olduğunu sanıyorum düzelir herhalde.

Gerekli driverları kurmadıysanız kurun. Kurduysanız güncelliğini kontrol edebilirsiniz.

Gereksiz hizmetleri vs. kapatmayı deneyebilirsiniz. Bir nebze olsa rahatlar sistem.

Cevap için teşekkürler, Bazen ekran siyah olup gidip geliyor bazen de kendi kendini yeniden başlatıyor USB belleği çıkardım ama böyle nasıl çözebilirim?

Gerekli driverları kurmadıysanız kurun. Kurduysanız güncelliğini kontrol edebilirsiniz.
Cevap için teşekkürler, Bazen ekran siyah olup gidip geliyor bazen de kendi kendini yeniden başlatıyor USB belleği çıkardım ama böyle nasıl çözebilirim?

Ekranın siyah olmasının nedenini bilmiyorum ama yine driverlardan kaynaklı olabilir. Driverları bir program aracılığı ile tekrar kurabilirsiniz eğer Win Update'den kurduysanız. Yeniden başlatmasıda belki çok uzun süre açık kaldığındandır belki de Win Update güncelleme yapıyordur net bir şey söyleyemeyeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı