Windows 10'da Kopyala-Yapıştır fonksiyonu çalışmıyor

liang

Hectopat
Öncelikle merhabalar. Windows 10 Pro 22H2 kullanıyorum; ancak kopyala-yapıştır çalışmıyor. "Klavye bozuk olabilir" diyenler oldu, fakat bir şeyi kopyalayıp başka yere yapıştırmaya çalıştığımda "Yapıştır" yazısı saydamdı. Komut İstemini yönetici olarak çalıştırıp SFC /scannow komutu ve benzeri birçok şey denedim; fakat geçici bir çözüm oluyor, tekrar eski haline geliyor. Ne yapmam gerek?

Sorun şu an yaşanıyorsa paint'i açıp ctrl+v yapar mısınız? Erkan görüntüsü mü yapıştıracak acaba. Ekran alıntısı aracını açıp ayarlardan panoya kopyalamayla ilgili her ayarı kapatmayı deneyin. Çözüm olmazsa PowerToys indirip onun kopyalama panosunu kullanmayı deneyin belki çalışır.

Sisteminizde kullandığınız bir sürücü ya da yazılım bu soruna neden oluyor olabilir mi?

Sürücü sorunu olduğu düşüncesindeyim hocam açıkçası Windows 11'e geçirip hem de temiz bir kurulum yapsam çok daha sağlıklı olacak fakat elim değmiyor. Ben yazılım veyahut program sorunu olduğunu düşünmüyorum klavye yazılımı bile yok bilgisayarımda çünkü.

Sorun şu an yaşanıyorsa Paint'i açıp CTRL+v yapar mısınız? Erkan görüntüsü mü yapıştıracak acaba. Ekran alıntısı aracını açıp ayarlardan panoya kopyalamayla ilgili her ayarı kapatmayı deneyin. Çözüm olmazsa powertoys indirip onun kopyalama panosunu kullanmayı deneyin belki çalışır.

Denedim olmuyor hocam sorun ondan kaynaklı değil gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı