Windows 10'da kulaklığın mikrofonu çalışmıyor

mehmetZZ

Centipat
Arkadaşlar eski kulaklığımın mikrofonu cızırtı yapıyordu, sonra tamamen bozuldu. Yeni kulaklık aldım mikrofonunu gösteriyor. Ama sesim gitmiyor. Başka bilgisayarda (Windows 7) denedim orada mikrofon çalışıyor. İnternette ki her şeyi denedim fakat çözüm bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı?

Arkadaşlar eski kulaklığımın mikrofonu cızırtı yapıyordu, sonra tamamen bozuldu. Yeni kulaklık aldım mikrofonunu gösteriyor. Ama sesim gitmiyor. Başka bilgisayarda (Windows 7) denedim orada mikrofon çalışıyor. İnternette ki her şeyi denedim fakat çözüm bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı?
Benzeri bende de olmuştu

Öcelikle bilgisayarı kapatıp açın
Sorun geçmez ise driver güncellemesi ile düzelebilir

Dostum klavyendeki Windows tuşuna ya da arama yerine gelip "aygıt yöneticisi" yaz ve oraya gir. Ses girişleri ve çıkışlarında mikrofon ya da mikrofonun yazmıyorsa Driver'ı kur. Sorunu çözecektir.

Dostum klavyendeki Windows tuşuna ya da arama yerine gelip "aygıt yöneticisi" yaz ve oraya gir. Ses girişleri ve çıkışlarında mikrofon ya da mikrofonun yazmıyorsa Driver'ı kur. Sorunu çözecektir.
Ses ve çıkışlarında mikrofon gözüküyor ama hala sesim gitmiyor
Driverıda kurdum ordan da mikrofonu test ediyorum olmadı
Driver booster ile değilde geliştiricinin sayfasından bakmayı dene
Denetim ama olmadı
Benzeri bende de olmuştu

Öcelikle bilgisayarı kapatıp açın
Sorun geçmez ise driver güncellemesi ile düzelebilir
Arkaşlar aygıt yönecisimden devre dışı bırakıp yeniden başlattım oldu.
Yardımlarınız için çok teşekkürler

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı