purrito Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 1.517 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer İstanbul, Türkiye 21 Aralık 2020 #1 Windows 10'da varsayılan olarak gelen pencere tuşlarından artık sıkıldım. Ve macOS türü, sağ tarafta olan ve renkli butonlara geçmek istiyorum. Bunun için bir program var mı?
Windows 10'da varsayılan olarak gelen pencere tuşlarından artık sıkıldım. Ve macOS türü, sağ tarafta olan ve renkli butonlara geçmek istiyorum. Bunun için bir program var mı?
WeissesFleisch Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 1.017 Çözümler 3 21 Aralık 2020 #2 Sol tarafta demek istedin zannedersem, Youtube'a aratırsan birçok video ve tutorial bulunmakta. Artı 0 Eksi
KS KS purrito Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 1.517 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer İstanbul, Türkiye 21 Aralık 2020 #3 WeissesFleisch dedi: Sol tarafta demek istedin zannedersem, Youtube'a aratırsan birçok video ve tutorial bulunmakta. Genişletmek için tıkla... Ama YouTube'da neyi aratacağımı kestiremedim Artı 0 Eksi
WeissesFleisch dedi: Sol tarafta demek istedin zannedersem, Youtube'a aratırsan birçok video ve tutorial bulunmakta. Genişletmek için tıkla... Ama YouTube'da neyi aratacağımı kestiremedim
WeissesFleisch Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 1.017 Çözümler 3 21 Aralık 2020 #4 purrito dedi: Ama YouTube'da neyi aratacağımı kestiremedim Genişletmek için tıkla... MacOs launcher for Windows diye aratırsan birçok şey çıkar. Artı 0 Eksi
purrito dedi: Ama YouTube'da neyi aratacağımı kestiremedim Genişletmek için tıkla... MacOs launcher for Windows diye aratırsan birçok şey çıkar.