Çözüldü Windows 10'da Microsoft Store'da düzen belirtilmiş hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ege.crtyy

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, öncelikle daha yeni bilgisayarıma format atmıştım. Fakat Microsoft Store girdiğim zaman bana böyle bir hata veriyor. Güncelleme yapamıyorum kaç kere daha format attım sorun düzelmedi. Bunun sebebi nedir acaba?

Çözüm
Aynı hata bende yaşıyorum dostum 5 defa format attım ama düzelmedi çözümü bulursan rica ediyorum paylaş bakmadığım kaynak kalmadı hiçbir çözüm bulamadım.

Dostum şu an buldum
Linke tıka indir direk Microsoft Store güncelleniyor ve açılıyor sonunda buldum
Hocam çünkü ilk yöntem bende işe yaramadı ve yardımcı olabilmek açısından @480164 kullanıcı adlı arkadaşımızın da yöntemini paylaştım. Aslında ikisi de benzer yöntemler, yani "Microsoft Store - Official app in the Microsoft Store" adresini "Microsoft Store - Generation Project (v1.2.3) [by @rgadguard & mkuba50]" adresindeki arama kısmına girdiğinizde mağazanın dışarıdan yüklenebilir paketine erişebiliyorsunuz. Yoksa ilk yöntem tabi ki daha kestirme ama Microsoft Mağazası'nın arayüzünde mağazanın kendisine ilk yöntemle birinci formattan sonra erişebilirken ikinci formattan sonra erişemedim ve diğer yöntemle bu sorunu çözebildim. Zaten ilk yöntemle sorun çözülebiliyorsa kullanıcılar devam edebilirler, sıkıntı yok. İşte sorunun ilk yöntemle bazen çözülemediğine ve sonra diğer yöntemle çözülebildiğine dair kanıtlar;

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-11-14 034631.png
    202,4 KB · Görüntüleme: 106
  • Ek Açıklama 2023-11-14 030258.png
    123 KB · Görüntüleme: 116
  • Ek Açıklama 2023-11-14 031036.png
    234,9 KB · Görüntüleme: 100
  • Ek Açıklama 2023-11-14 031045.png
    394,2 KB · Görüntüleme: 99
  • Ek Açıklama 2023-11-14 031112.png
    651,6 KB · Görüntüleme: 105
Son düzenleme:

Açıklama ve bilgilendirme için teşekkür ederim.

Ulan aynı sorun ben de de vardı, bi türlü çözemiyordum seni allah gönderdi beton yetmez beton allah razı olsun kardeşim allah ne muradın varsa versin, profilde ki kedin galiba allah onu uzun ömürler versin sana bağışlasın adamın dibi dibiiiiiiii. @mertcan2425

Son düzenleme:
bende aynı sorunu yaşıyorum ama sorun çözülmüyor linke tıklıyorum indir diyorum microsoft store açılıyor bulunamadı diyor

Açıklama ve bilgilendirme için teşekkür ederim.
şükürler olsun bır suru konu ınceledım akla mantıga sıgan ve basıt bır sekılde anlatmıs sorunum çözüldü.microsoft bile çözemiyır boyle sorunları

şükürler olsun bır suru konu ınceledım akla mantıga sıgan ve basıt bır sekılde anlatmıs sorunum çözüldü.microsoft bile çözemiyır boyle sorunları

Sorun kendiliğinden halloldu denediğim hiçbir yöntem işe yaramadı Windows Update ile . .NET Framework güncellemesini yükledikten sonra düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…