Merhaba, öncelikle daha yeni bilgisayarıma format atmıştım. Fakat Microsoft Store girdiğim zaman bana böyle bir hata veriyor. Güncelleme yapamıyorum kaç kere daha format attım sorun düzelmedi. Bunun sebebi nedir acaba?
Hocam çünkü ilk yöntem bende işe yaramadı ve yardımcı olabilmek açısından @480164 kullanıcı adlı arkadaşımızın da yöntemini paylaştım. Aslında ikisi de benzer yöntemler, yani "Microsoft Store - Official app in the Microsoft Store" adresini "Microsoft Store - Generation Project (v1.2.3) [by @rgadguard & mkuba50]" adresindeki arama kısmına girdiğinizde mağazanın dışarıdan yüklenebilir paketine erişebiliyorsunuz. Yoksa ilk yöntem tabi ki daha kestirme ama Microsoft Mağazası'nın arayüzünde mağazanın kendisine ilk yöntemle birinci formattan sonra erişebilirken ikinci formattan sonra erişemedim ve diğer yöntemle bu sorunu çözebildim. Zaten ilk yöntemle sorun çözülebiliyorsa kullanıcılar devam edebilirler, sıkıntı yok. İşte sorunun ilk yöntemle bazen çözülemediğine ve sonra diğer yöntemle çözülebildiğine dair kanıtlar;@mertcan2425 arkadaşımızın çözümü çok daha kolay ve basitken, neden böyle görece daha karmaşık yolu seçelim?
Ayrıca sadece konuyu beğenip geçebilirdiniz, neden başka bir konuya hit yaptırmaya çalışıyorsunuz anlamadım?
Hocam çünkü ilk yöntem bende işe yaramadı ve yardımcı olabilmek açısından @480164 kullanıcı adlı arkadaşımızın da yöntemini paylaştım. Aslında ikisi de benzer yöntemler, yani "Microsoft Store - Official app in the Microsoft Store" adresini "Microsoft Store - Generation Project (v1.2.3) [by @rgadguard & mkuba50]" adresindeki arama kısmına girdiğinizde mağazanın dışarıdan yüklenebilir paketine erişebiliyorsunuz. Yoksa ilk yöntem tabii ki daha kestirme ama Microsoft mağazası'nın arayüzünde mağazanın kendisine ilk yöntemle birinci formattan sonra erişebilirken ikinci formattan sonra erişemedim ve diğer yöntemle bu sorunu çözebildim. Zaten ilk yöntemle sorun çözülebiliyorsa kullanıcılar devam edebilirler, sıkıntı yok. İşte sorunun ilk yöntemle bazen çözülemediğine ve sonra diğer yöntemle çözülebildiğine dair kanıtlar;
Rica ederim.Açıklama ve bilgilendirme için teşekkür ederim.![]()
şükürler olsun bır suru konu ınceledım akla mantıga sıgan ve basıt bır sekılde anlatmıs sorunum çözüldü.microsoft bile çözemiyır boyle sorunlarıAçıklama ve bilgilendirme için teşekkür ederim.![]()
şükürler olsun bır suru konu ınceledım akla mantıga sıgan ve basıt bır sekılde anlatmıs sorunum çözüldü.microsoft bile çözemiyır boyle sorunlarıHocam çünkü ilk yöntem bende işe yaramadı ve yardımcı olabilmek açısından @480164 kullanıcı adlı arkadaşımızın da yöntemini paylaştım. Aslında ikisi de benzer yöntemler, yani "Microsoft Store - Official app in the Microsoft Store" adresini "Microsoft Store - Generation Project (v1.2.3) [by @rgadguard & mkuba50]" adresindeki arama kısmına girdiğinizde mağazanın dışarıdan yüklenebilir paketine erişebiliyorsunuz. Yoksa ilk yöntem tabi ki daha kestirme ama Microsoft Mağazası'nın arayüzünde mağazanın kendisine ilk yöntemle birinci formattan sonra erişebilirken ikinci formattan sonra erişemedim ve diğer yöntemle bu sorunu çözebildim. Zaten ilk yöntemle sorun çözülebiliyorsa kullanıcılar devam edebilirler, sıkıntı yok. İşte sorunun ilk yöntemle bazen çözülemediğine ve sonra diğer yöntemle çözülebildiğine dair kanıtlar;
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.