Dün sistemimde mikrofonun açılmadığını fark ettim. Mikrofonum çalışıyor, denedim. Format attım düzelmişti fakat 1 saat sonra tekrar aynı sorunla karşılaştım. Gizlilik bölümünden mikrofona bastığımda böyle bir hata alıyorum. Nasıl çözebilirim? @OgnitorenKs hocam, sizin ISO'nuzda yaşıyorum bu sorunu.
Anladım hocam. Böyle bir soruna neden olduğunu bilmiyordum. Kullanmama rağmen hiç böyle bir soruna neden olmamıştı. Toolbox üzerinden kaldıracağım. Alternatif bir yazılım sunacağım.
Sorun çözümü için sistem onarma ve güncelleme dışında pek bir çözüm yok.
Estağfurullah, asıl siz kusura bakmayın. Sorunu benim önerdiğim bir program yüzünden yaşadınız. @PhoenixTech Toolbox üzerinde gerekli düzenlemeleri yapıp SSDFresh uygulamasını kaldırdım. Onun yerine SSDBooster yazılımını ekledim.
Estağfurullah, asıl siz kusura bakmayın. Sorunu benim önerdiğim bir program yüzünden yaşadınız. @PhoenixTech Toolbox üzerinde gerekli düzenlemeleri yapıp SSDFresh uygulamasını kaldırdım. Onun yerine SSDBooster yazılımını ekledim.
Neden yaşandı inanın bende anlamadım. Yazılımı uzun zamandır kullanıyordum. Hiç böyle bir sorun çıkartmamıştı. Dediğiniz gibi umarım başka sorun yaşayan çıkmaz.
Neden yaşandı inanın bende anlamadım. Yazılımı uzun zamandır kullanıyordum. Hiç böyle bir sorun çıkartmamıştı. Dediğiniz gibi umarım başka sorun yaşayan çıkmaz.