Windows 10'da Monster'in Driver'lerini kurmak gerekli mi?

kadircanuredipy

Centipat
Arkadaşlar Monster Abra A5 v12.1 laptopum var
Driver USB'yi kaybettim, formattan sonra otomatik güncelleştirmelerde Update'lerde, bu Driver'leri otomatik kurar mı?
USB Driver'leri şart mı Monster'in?

Arkadaşlar Monster Abra A5 v12.1 laptopum var
Driver USB'yi kaybettim, formattan sonra otomatik güncelleştirmelerde Update'lerde, bu Driver'leri otomatik kurar mı?
USB Driver'leri şart mı Monster'in?
Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi sürücüleriniz Abra A5 V12.1 Sürücü Sayfası var ama çoğu eski sürümler. Aynı programların yeni sürümlerini aratarak yükleyebilirsiniz.

Değil, kendisi otomatik kurar, kuramadıklarının donanım kimliğiyle konu açın biz bulur atarız size.

Windows update yaptım
Onun haricinde nvidia sitesine girip güncel ekran kartını kurdum
Şuan için başka birşey yapmadım fakat, eksik birşey olup olmadığını nasıl anlayabilirim.
Tespitini yapan bir program filan var mı acaba ?

Herkese alıntı yapmak istemedim, arkadaşlar monsterin sitesinde ki driverler eksik. Yani usb de 20 tane kurulum dosyası varsa sitesinde 10 tane var.

Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim cevaplar için..

Windows update yaptım
Onun haricinde nvidia sitesine girip güncel ekran kartını kurdum
Şuan için başka birşey yapmadım fakat, eksik birşey olup olmadığını nasıl anlayabilirim.
Tespitini yapan bir program filan var mı acaba ?

Herkese alıntı yapmak istemedim, arkadaşlar monsterin sitesinde ki driverler eksik. Yani usb de 20 tane kurulum dosyası varsa sitesinde 10 tane var.

Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim cevaplar için..

Driver Booster gibi programlar eski ve eksik driverlarınızı gösterir ama ordan güncellemeyin, önerilmez. Sadece taratın ve eksik güncelleme varsa kendiniz ürünü aratarak bulmaya çalışın.

Ekran kartınızı ve Chipset sürücüyü güncel tutman yeterlidir. Eğer ses ile ilgileniyorsan ve gerekliyse, ses üretici yonga sürücüyü de istersen güncelleme yaparsın.

Aygıt yöneticisi'inde ünlem yoksa sürücülerin kurulmuştur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı