yusuf99 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2017 Mesajlar 125 Çözümler 1 Yer Küçükçekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #1 İndirdiğim bir programın kurulum dosyası msixbundle uzantısına sahip. Yüklemek için burada yazan yöntemi denedim fakat bir sonuç alamadım, hata veriyor. Ekran görüntüsü ekledim. Windows 10 Enterprise LTSC kullanıyorum. Dosya Ekleri hata.PNG 53,9 KB · Görüntüleme: 260
İndirdiğim bir programın kurulum dosyası msixbundle uzantısına sahip. Yüklemek için burada yazan yöntemi denedim fakat bir sonuç alamadım, hata veriyor. Ekran görüntüsü ekledim. Windows 10 Enterprise LTSC kullanıyorum.
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 22 Mart 2021 #2 Powershell'in yeni sürümünü yüklemek işe yarayabilir. PowerShellâi Windowsâa yükleme - PowerShell PowerShell'i Windows'a yükleme hakkında bilgi docs.microsoft.com Artı 0 Eksi
Powershell'in yeni sürümünü yüklemek işe yarayabilir. PowerShellâi Windowsâa yükleme - PowerShell PowerShell'i Windows'a yükleme hakkında bilgi docs.microsoft.com