Windows 10'da önceden kopyalanan şeyler görülebilir mi?

revole

Femtopat
Merhaba herkese. 2-3 gün önce kopyaladığım şeyi görebilmem mümkün mü? Bunu kaydeden log, günlük benzeri bir şey var mıdır? Acil lazım oldu da şu an.

Dosya mı? Dosya değilse Windows + v kombinasyonu ile geçmişe dönük kopyalanan kelimeri görebilirsin. Dosya olarak bilmiyorum. Bilen arkadaş varsa bilgilendirirse seviniriz.

Windows'ta mobilde olduğu gibi clipboard özelliği yani kopyaladıklarını hafızaya alma olmadığı için üstüne kopyalayınca önceki kopyalanan geri getirelemez.
Sistemin kapatılmamış olması lazım tabi bu durumlar için.
Dosya mı, metin felan mı? Metin felan ise Windows Pano açık olsa bir ihtimal olabilirdi veya benzeri program kurmuş olsanız.

Dosya mı? Dosya değilse Windows + v kombinasyonu ile geçmişe dönük kopyalanan kelimeri görebilirsin. Dosya olarak bilmiyorum. Bilen arkadaş varsa bilgilendirirse seviniriz.

Hepinize teşekkürler. Metindi kopyaladığım yani bir şifremdi. Birkaç gün öncesini bulsam yeterdi hatta dün bile olurdu. PC'yi kapatmadım hala bekliyorum belki çıkar bir şey diye. Ayriyeten kaydetmek için bir program bilmiyorum kurmadım yani. Varmı görebileceğim bir çözümü?
Hepinize teşekkürler. Metindi kopyaladığım yani bir şifremdi. Birkaç gün öncesini bulsam yeterdi hatta dün bile olurdu. PC'yi kapatmadım hala bekliyorum belki çıkar bir şey diye. Ayriyeten kaydetmek için bir program bilmiyorum kurmadım yani. Varmı görebileceğim bir çözümü?
Windows pano da kapalıymış şimdi açtım ama sanırım geri dönüş yok öyle mi?

Geçen sene ditto isminde yazılımı kullanıyordum. Tavsiye ederim.
Ayrıca şurası da yardımcı olabilir.
Clipboard test

Malesef sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı