Mekzo
Hectopat
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarı açtığımda her şey normal ama oturum açma yerine gelince kilitleniyor. Dün yemek atıştırmalık almaya gitmiştim geldiğimde sistem kendini güncellenmiş yeniden başlatmıştı.
Bu Windows 10'dan bıktım artık durmadan hatalarıyla uğraşmaktan.
Bunları denedim olmadı;
1 - başlangıç onarma (onaramadı)
2 - sistem geri yükleme (bulunamadı)
3 - son güncelleştirme kaldırdım (kaldırılmadı)
4 - kalite güncelleştirme kaldırdım (kaldırıldı)
Aşağıdaki gibi oluyor. Yardımlarınızı bekliyorum bilgisayarı sıfırlamadan çözülmez mi bu? Güvenli mod da da böyle oluyor.
Arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı tek çözümü format mı bunun? Dosyaları koruyarak sıfırlama yapmayı düşünüyorum ordan da yedekleyin tekrardan sıfırlanması. Bu Windows'un kafasına göre yaptığı güncellemelerden bıktım vallahi.
Arkadaşlar dayanamadım sıfırlı yorum inşAllah hatasız başarılı şekilde sonuçlanır.
Çözüm: Sıfırladım açıldı, bazı uygulamalar silindi. Ben yedek olarak dosya almıştım iyi ki de almışım.
Bu Windows 10'dan bıktım artık durmadan hatalarıyla uğraşmaktan.
Bunları denedim olmadı;
1 - başlangıç onarma (onaramadı)
2 - sistem geri yükleme (bulunamadı)
3 - son güncelleştirme kaldırdım (kaldırılmadı)
4 - kalite güncelleştirme kaldırdım (kaldırıldı)
Aşağıdaki gibi oluyor. Yardımlarınızı bekliyorum bilgisayarı sıfırlamadan çözülmez mi bu? Güvenli mod da da böyle oluyor.
Arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı tek çözümü format mı bunun? Dosyaları koruyarak sıfırlama yapmayı düşünüyorum ordan da yedekleyin tekrardan sıfırlanması. Bu Windows'un kafasına göre yaptığı güncellemelerden bıktım vallahi.
Arkadaşlar dayanamadım sıfırlı yorum inşAllah hatasız başarılı şekilde sonuçlanır.
Çözüm: Sıfırladım açıldı, bazı uygulamalar silindi. Ben yedek olarak dosya almıştım iyi ki de almışım.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: