Windows 10'da Outlook kendi kendine açılıyor

Mr.Anyone

Hectopat
Daha fazla  
Normalde yaşamazdım, sadece ben açınca açılırdı ama şimdi hem sistem açılınca, hem de az önce kendi kendine açıldı. Nasıl çözerim bu sorunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Emirko Çözüm: Görev yöneticisini açın ve başlangıca tıklayın ilk başta görünmeyecek ama ben yanlışlıkla sol alttaki tuşa (hani ok benzeri olan sanırım "küçült" yazıyordu) bastım ve uygulama sayısı ikiye düştü sanırım ilki internet ikincisi e-posta idi bende şaşırdım ve üstüne tıklayıp görevi sonlandır tuşuna tıkladım sonra bilgisayarı açınca kendiliğinden açılma sorunu çözüldü. Eğer yapamazsanız bilgisayarı açarsam daha iyi anlatacak şekilde güncellerim yazıyı hocam ama büyük ihtimalle sorunsuz yaparsınız.

@Emirko çözüm: Görev Yöneticisi'ni açın ve başlangıca tıklayın ilk başta görünmeyecek ama ben yanlışlıkla sol alttaki tuşa (hani ok benzeri olan sanırım "küçült" yazıyordu) bastım ve uygulama sayısı ikiye düştü sanırım ilki internet ikincisi e-posta idi bende şaşırdım ve üstüne tıklayıp görevi sonlandır tuşuna tıkladım sonra bilgisayarı açınca kendiliğinden açılma sorunu çözüldü. Eğer yapamazsanız bilgisayarı açarsam daha iyi anlatacak şekilde güncellerim yazıyı hocam ama büyük ihtimalle sorunsuz yaparsınız.

Dediğinizi yaptım evet sayı 2'ye düşüyor ancak bende Chrome ve WhatsApp var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı