Tam olarak nerede hocam görev yöneticisinde başlangıç var orası mı? Orasıysa orada yok.Gorev yoneticisinden otomatik başlatmalara bak orda varmı
Ben de bunu arıyordum evet görev yöneticisi başlangıçta yok outlook ayarlarının içinde de bulamadım sorunu çözerseniz haber verin lütfenTam olarak nerede hocam görev yöneticisinde başlangıç var orası mı? Orasıysa orada yok.
@Emirko çözüm: Görev Yöneticisi'ni açın ve başlangıca tıklayın ilk başta görünmeyecek ama ben yanlışlıkla sol alttaki tuşa (hani ok benzeri olan sanırım "küçült" yazıyordu) bastım ve uygulama sayısı ikiye düştü sanırım ilki internet ikincisi e-posta idi bende şaşırdım ve üstüne tıklayıp görevi sonlandır tuşuna tıkladım sonra bilgisayarı açınca kendiliğinden açılma sorunu çözüldü. Eğer yapamazsanız bilgisayarı açarsam daha iyi anlatacak şekilde güncellerim yazıyı hocam ama büyük ihtimalle sorunsuz yaparsınız.
O halde maalesef bilgim yok ben böyle düzelttim.Dediğinizi yaptım evet sayı 2'ye düşüyor ancak bende Chrome ve WhatsApp var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.