Windows 10'da programlar açılmıyor

Yusuf1112312a

Centipat
Hiçbir sorun yoktu, bilgisayarımın ekran kartını söktüm ve bir hafta kadar Intel HD Graphics'le devam ettim. Masaüstüne sağ tıklayınca Intel HD Graphics gözüküyordu. Her programı açıyor oyun falan oynuyordum ama bir sabah bilgisayarı açtığımda açılış simgesinin altında birkaç yazı vardı sanki bir şey yüklüyor gibiydi. Uyanır uyanmaz bilgisayarın kasasına bastım kahvaltı yapmaya gittim altta geçen yazıları pek önemsemedim. Bilgisayar açıldığında ekrandaki simgeler sağa sola kaymıştı. Photoshop Bozuk görüntü hatası veriyordu. Bir çok program çalışmamaya başladı bazıları da hata mesajı verdikten sonra açılıyordu. Aygıt Yöneticisi'nden Intel HD Graphics'in üzerinde sarı uyarı işareti vardı ve sürüm güncel diyordu.

Ben de önceki sürümü yükleye bastım ve sarı uyarı işareti kalktı. Ama programlar halen sorunluydu. Windows geri yüklemeyi denedim ama yüklemiyordu. Bazı programlara tıklıyorum açılıyor ve hiçbir uyarı vermeden kapanıyor. Windows'u sıfırladım en sonunda. Ama yine hatalar devam ediyor. Intel HD Graphics sürücüsüne tıklıyorum (kendi sitesinden indirdim Windows otomatik yükleme olayı hata veriyordu kod 18) açılıyor izin istiyor ve yükleniyor yazısı çıkınca otomatik olarak kapanıyor. Windows. Old klasörünü silmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Windows 10 Pro 64 Bit
Sürüm: 1903

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı