Windows 10'da ReadyBoost RAM miktarını arttırmadı

Hocam ready Boost'un çalışmama nedeni bilgisayarınızın yeteri hızda olduğu içindir.

2 sorum var:
1) ReadyBoost'u USB ile yaptım ama neden işe yaramıyor?
2) Benim bilgisayarımdaki RAM miktarı 4 GB, ReadyBoost yaptım ama hala aynı gözüküyor. RAM arttırmayı bilen var mı?

İnternetten RAM indirmek gibi bir şey olmuş bu. Sanal RAM yani swap alanı RAM kadar işlevsel değildir. Eğer RAM'den dolayı bir sıkıntı yaşıyorsanız hafifletilmiş AtlasOS, ReviOS gibi Windows sürümlerine yönelin derim. Onun haricinde Linux dağıtımlarına bakabilirsiniz. Bütçeniz varsa RAM upgrade yapabilirsiniz.

ReadyBoost, flash belleği sanal bellek yapmanı sağlayan bir hizmettir. RAM'ini arttırmaz, sadece yükünü azaltır ama bence çok işlevsel değildir. Ayrıca flash bellek bir süre sonra ısınmaya başlayacaktır, hatta yanma gibi kötü riskleri de var.

RAM arttırmayı bilen var mı?
RAM, bir bilgisayar parçasıdır. Anakartınla ve diğer takılı RAM ile uyumlu RAM satın alıp anakartında boş bir RAM slotuna tak.

Google amcaya girin. RAM indir 2023 güncel %100 ücretsiz RAM arttırma yazın. İlk çıkan siteden indirin. Nur topu gibi virü... Pardon RAM'iniz olur.
Hemen gidip virü... pardon RAM i indireceğim

Hocam o pek işe yaramıyor. Vista zamanında yapıldı. Üstelik USB belleğin ömrünü yiyor.
Teşekkürler

ReadyBoost, flash belleği sanal bellek yapmanı sağlayan bir hizmettir. RAM'ini arttırmaz, sadece yükünü azaltır ama bence çok işlevsel değildir. Ayrıca flash bellek bir süre sonra ısınmaya başlayacaktır, hatta yanma gibi kötü riskleri de var.

RAM, bir bilgisayar parçasıdır. Anakartınla ve diğer takılı RAM ile uyumlu RAM satın alıp anakartında boş bir RAM slotuna tak.
Teşekkürler

Hocam ready Boost'un çalışmama nedeni bilgisayarınızın yeteri hızda olduğu içindir.
Laptop markası toshiba
4gb ram
intel i3 335 (modeli doğru olmayabilir) 2 çekirdek 1,2 güz
Nvidia GT525M 1.5gb

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı