mark05 Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #1 Selam hocam. Roblox'u Microsoft'dan açarken açılma ekranı geliyor sonra hemen kapanıyor. Siteden zaten oynayamıyorum ama Microsoft'dan girmem lazım Windows 11 değil Windows 10 kullanıyorum.
Selam hocam. Roblox'u Microsoft'dan açarken açılma ekranı geliyor sonra hemen kapanıyor. Siteden zaten oynayamıyorum ama Microsoft'dan girmem lazım Windows 11 değil Windows 10 kullanıyorum.
kedi seven at Centipat Katılım 29 Kasım 2023 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #2 Siteden deneyiniz. Eğer devam ederse fotoğraf ekleyebilir misiniz? www.roblox.com Artı 0 Eksi
KS KS mark05 Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #3 kedi seven at dedi: Siteden deneyiniz. Eğer devam ederse fotoğraf ekleyebilir misiniz? www.roblox.com Genişletmek için tıkla... Hocam siteden normaldede giremiyorum sitenin hatasını fotoğraf olarak bırakıyorum. Microsoft'un uygulamasındada Roblox yazısı geliyor sonra kapanıyor direkt. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-01-07 124552.jpg 12,1 KB · Görüntüleme: 28 Artı 0 Eksi
kedi seven at dedi: Siteden deneyiniz. Eğer devam ederse fotoğraf ekleyebilir misiniz? www.roblox.com Genişletmek için tıkla... Hocam siteden normaldede giremiyorum sitenin hatasını fotoğraf olarak bırakıyorum. Microsoft'un uygulamasındada Roblox yazısı geliyor sonra kapanıyor direkt.