1500 TL hani söyleyimde kolay kazanılmıyor. FreeDOS bilgisayarda işletim sistemi olmadan kullanılmayacağına göre bazı şeyler mecburen yapılmalı. Ama denmesin bu yazımdan korsanı destekliyor diye. Steam'de 400'e yakın oyunum var ve büyük çoğunluğu paraya kıyıp aldığım AAA kalitesinde oyunlar. Sadece demek istediğim hepimiz her şeyimizle tamamen doğru olamayız çünkü hayat yeterince doğru değil. Bazı şeylere mecbur kalıyoruz. O yüzden her şeyde korsana karşıyız diye gereksiz şova gerek yok bence. Ayrıyeten ben sizin hiç kul hakkı yemediğinize de inanmıyorum. Elbet istemeden yapmışsınızdır. Konuya gelecek olursak etkinleştirilmeden kalkmıyor. İnternette çok uyguna ortalama 40-50 lira gibi fiyatlara OEM Key'ler bulabilirsiniz. Ayrıyeten bir Key'den virüs falan bulaşmaz. Şahsen bilgisayara 11 bin verince Windows işini ben böyle hallettim. Kusura bakmasın kimse binlerce lira de veremezdim ben o parayı kolay kazanmıyorum. Önceden yüklü gelirdi bilgisayarlarda bu FreeDOS işi nerden çıktı onu anlamışta değilim. Farklı bir para kazanma taktiği.
(Yüksek ihtimal bunun içinde ban yiyeceğim ama yazmazsam içimde kalırdı
)