Windows 10'da sağ tık seçeneklerinden "av" menüsü nasıl kaldırılır?

serdar1986

Hectopat
Daha fazla  
Total av antivirüs programını kaldırmama rağmen mouse da sağ tıklamam da hala daha Total av ile tara menüsü çıkıyor. Bu seçenekleri mouse menüsünden nasıl kaldırabiliriz?

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sorun çözüldü mü?

Hocam çözülmedi birçok yolu denedim farklı anti virüs programları kullandım. Normalde farklı bir antivirüs programı (Defender hariç) kullandığımız da HackTool:Win32/DefenderControl adlı virüs dosyasını bu ücretli programlar virüs olarak görmüyor PC güvende diyorlar ya da virüs ortadan kaldırıldı diyorlar ancak bu programları kaldırdıktan sonra Defender'i yeniden kullandığımız da yine HackTool:Win32/DefenderControl virüsü tarama da ortaya çıkıyor bana sanki ücretli antivirüs programları hikaye gibi geliyor en son CMD komutu ile virüs nasıl etkisiz hale getirilir ve sonra silinir onunla uğraşıyorum hocam komut ile virüs silme yöntemi hakkında bir bilgin var mı?

Adsız.png

Hocam sorun çözüldü mü?

Sanırım cevabı yanlış yazdım size daha önceki virüs silme sorunuma cevaben bir yanıt sandım önceki yazımı okur musunuz? Bu arada da mouse sağ tıklama menüsündeki sorunum da çözülemedi bir türlü kaldıramadım.

Son düzenleme:
Reddit'teki çözümü deneyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kayıt Defteri'ni açın. Aşağıdaki bağlantıyı yapıştırın.

Bilgisayar\HKEY_CLASSES_ROOT\*\shell

TotalAV klasörünü silin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Totalav klasörünü silin.

Dostum sildim ama hala var. Acaba daha silmemiz gereken klasörler var mı büyük ihtimal başka benzer klasörleri de silmemiz gerekecek senin dediğini yaptım Total av klasörü çıktı sildim. Ayrıca ben şunu anlamıyorum bu ücretli virüs programları kendilerini istemeyen kullanıcıları bilgisayarlarından kaldırmalarına rağmen neden PC'ye yapışıyorlar bırakmayın bizi der gibi :D

Adsız.png

Totalav klasörünü silin.

Son gelişme sanırım silmediğimiz birkaç klasör daha varmış onları da sildim yabancı kaynaklı site de cevaben zaten admin birkaç klasörün daha silinmesi gerekeceğini söylemiş onları da kayıt defterinden sildim bilgisayarı yeniden başalttım geçti silindi sorun çözüme kavuştu.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı