SaviorAngel™
Hectopat
- Makaleler
- 2
1. Kesinlikle. Windows 7'de kapatılabiliyordu fakat Microsoft ne diye Windows 10'da Defender'ı zorluyor anlamıyorum.1. Windows Defender'i istediğim gibi açıp kapatamıyorum.
2. Tamamen devre dışı bıraktığım hizmetlerin kendi kendine yeniden başladığını görüyorum.
3. Mükemmel sistemi olmayan kişilerin sistemi oyun moduna sokması çok uzun sürüyor. (Arka plan uygulamaları vs.)
4. Arka planda kendi kendine Microsoft Edge açılıyor
İşin ilginç yanı sadece Microsoft değil, bazı diğer firmalar da böyle saçma sapan şekilde kullanıcıları uğraştırmayı tercih ediyor. Benim ömrümü tükettiler.@yusuf6554 Tek açıklaması kullanıcıyı uğraştırmak, ben başka bir açıklama üretemiyorum (bence de kapatılmalı, saçma sapan her girişte şifre sorması sıkıntı, hadi onu geçtim 4 basamaklı şifre oluşturmaya da izin vermiyor).
Çok fazla gelmişsiniz.Nereden başlasam bilemedim. Adamlar öyle bir işletim sistemi yaptılar ki donanımların içine ettiler. Benim gözümde hala beta ve sürekli yamalarla düzeltilmeye çalışılan bir işletim sistemi. Mutlaka bir yerini bozup bir yerini yapıyorlar. Çekirdekten itibaren sistemin tamamen yeniden yazılması lazım. Yıl oldu 2020 1909 sürümü var ama hala sorunu derdi sıkıntısı bitmek bilmeyen bir işletim sistemi. Yeterli sistemin bile olsa saçma sapan hizmetleri ile adam akıllı oyun bile oynayamıyorsun. Sürekli dayatıyorlar Windows 10 kullanın diye sırf bu yüzden güzelim Windows 7'nin desteğini kestiler. Ben hep diyorum güncel ve telemetrileri silinmiş bir Windows 7 kadar stabil bir işletim sistemi yok. Millet sırf oyun için Windows 10 kullanıyor zaten. Windows 8.1 bile daha iyi Windows 10'dan.
@Saytomo Windows Defender kapatılamıyor ne sürücüsü