Windows 10'da Skype, Chrome, Steam Çökme Sorunu

Schweppes

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar yaklaşık 6-7 aydır Windows 10 kullanıyorum(etkinleştirmeden) bundan önce ise Windows 8.1 orjinal kullanıyordum. Windows 10'a geçtiğimden beri sürekli çökmeler yavaşlama v.s sıkıntılar yaşıyorum. Windows 8.1 keyim halen durmakta acaba Windows 8.1 e geçmeli miyim?

Çöken uygulamalar genelde Skype, Chrome, Steam. Her şeyi denedim yaklaşık 3 kere silip tekrar kurdum Windows'u fakat düzelmedi. Bu arada SSD kullanmıyorum. Acaba Windows 10 mekanik diskler için fazla mı ağır geliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
8.1'den 10'a ücretsiz yükseltebilirdin. Hatta temiz kurulum yapmayıp, yükseltme yaptıysan şimdi de o keyi kullanabilirsin. Windows 10'u etkinleştirmeden memnun kalmadım diyorsunuz.

Sürücüleriniz, BIOS'unuz güncel olduğu sürece, Windows'u orijinal kullandığınız sürece ve güncelleştirmeleri eksik bırakmadığınız sürece; Windows 10 en iyi işletim sistemidir. Tabii bilinçli bir kullanıcı da önemli.

8.1 keyinizi girmeyi deneyin. Olmadı Microsoft ile iletişime geçin.

Bunun Windows 10 ile ne alakası var? Bu uygulamalar bende bir defa bile çökmedi. Hiç açıp Olay Görüntüleyicisi'ne baktın mı bir defa neden çöküyor bu uygulamalar diye? Ya da hangi Build kullanıyorsun?
Recep bey merhabalar:

Sistemimi Windows 10 ' yükselttiğimde yazılım hataları aldım oyunlarda vs. tekrar Windows 7'ye döndüm. Çözemediğim bir kaç problemle karşılaştım. Müsait olursanız yardımlarınızı rica edeceğim.

@Recep Baltaş Windows 10 Pro kullanıyorum. Olay görüntüleyicisine malesef daha önce hiç bakmadım. Chrome genelde Youtube'da video ileri sararken oluyor, bir arkadaş daha konu açmıştı bu konu hakkında o da çözüm bulamadı. Skype klasik kendi kendine arada bir çöküyor. Steam'da uzun zamandır sorun yok. Biosum güncel bütün sürücüler güncel.

Bu arada 8.1 DreamSpark olduğu için Windows 10'a yükseltemedim. G2A sitesinden bir satıcıdan da Windows 1 Pro keyi aldım ve dolandırıldım. Satıcı G2a'den banlansa da G2a Shield'im olmadığı için para iadesi yapılmadı, bir kez daha 100 TL veremedim.

Windows 10'a yükseltme ile geçenler için belirteyim. Eski Windows sürümünde yaşanılan sorunlar, çakışmalar da yeni sisteme geçmektedir. Bu yüzden temiz kurulumla Windows 10'a geçin.

Korsan Windows 10 kullanmayın, kullanılan aktivatörler sisteme zarar verir. Sürücü güncelleme yazılımları da kullanmayın o da sisteme zarar verir.

Skype ve belirttiğiniz uygulamalar bende hiç çökmedi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı