Ben.Emos Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #11 tr01maxi dedi: düzeltme sırasında geri dönülemez ayarlar yapmışım sanırım soluğu gece temiz formatla aldım Genişletmek için tıkla... sorunun düzelip düzelmedine bakın.
tr01maxi dedi: düzeltme sırasında geri dönülemez ayarlar yapmışım sanırım soluğu gece temiz formatla aldım Genişletmek için tıkla... sorunun düzelip düzelmedine bakın.
T tr01maxi Kilopat Katılım 30 Kasım 2014 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #12 Ben.Emos dedi: sorunun düzelip düzelmedine bakın. Genişletmek için tıkla... Sorun tamamen windowstan kaynaklıydı. Temiz format düzgün driver bütün problemleri çözdü
Ben.Emos dedi: sorunun düzelip düzelmedine bakın. Genişletmek için tıkla... Sorun tamamen windowstan kaynaklıydı. Temiz format düzgün driver bütün problemleri çözdü
Ben.Emos Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #13 tr01maxi dedi: Sorun tamamen windowstan kaynaklıydı. Temiz format düzgün driver bütün problemleri çözdü Genişletmek için tıkla... yardımcı olduysak ne mutlu bize
tr01maxi dedi: Sorun tamamen windowstan kaynaklıydı. Temiz format düzgün driver bütün problemleri çözdü Genişletmek için tıkla... yardımcı olduysak ne mutlu bize