Windows 10'da tema değişince simgeler yok oluyor

Bunu deneyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O da olmazsa.

CTRL + r yapıp temp yazarak tüm içeriği CTRL + a ile seçip Shift + delete ile silin.
Aynı işlemleri %temp% ve prefetch içinde uygulayın.

Win+r olmasın hocam o

Bunu deneyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O da olmazsa.

CTRL + r yapıp temp yazarak tüm içeriği CTRL + a ile seçip Shift + delete ile silin.
Aynı işlemleri %temp% ve prefetch içinde uygulayın.

Silinmeyenleride sileyim mi?

Uygulamalara başlat menüsüne sağ tık - diğer - uygulama ayarları seçeneğinden onarın. Olmazsa silip tekrar yükleyin, taşıyın.

Bunlar uygulama listesindede kayboluyor ve dediğinizi yaptım ama olmadı.

Hocam klasör izinlerinden kaynaklanıyor, aşamaları karmaşık. Başıma gelmişti, çözmüştüm. İsterseniz TeamViewer ile bağlanıp halledeyim.

Hocam klasör izinlerinden kaynaklanıyor, aşamaları karmaşık. Başıma gelmişti, çözmüştüm. İsterseniz TeamViewer ile bağlanıp halledeyim.

Olmaz hocam ya yazabiliyorsanız ne mutlu bana ama yazamıyorsanız canınız sağ olsun.

Olmaz hocam ya yazabiliyorsanız ne mutlu bana ama yazamıyorsanız canınız sağ olsun.

Daha önce kullanmadığımdan bilmiyorum hocam.

Ya da videosu varsa link atar mısınız?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı