Q quorzy Centipat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 102 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B450M A-PRO MAX,AMD RYZEN 5 5600,ASUS RX570 OC 8GB,G.SKİLL 8x2 3600mhz RAM Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #11 furkanddemir dedi: Bunu deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et O da olmazsa. CTRL + r yapıp temp yazarak tüm içeriği CTRL + a ile seçip Shift + delete ile silin. Aynı işlemleri %temp% ve prefetch içinde uygulayın. Genişletmek için tıkla... Win+r olmasın hocam o furkanddemir dedi: Bunu deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et O da olmazsa. CTRL + r yapıp temp yazarak tüm içeriği CTRL + a ile seçip Shift + delete ile silin. Aynı işlemleri %temp% ve prefetch içinde uygulayın. Genişletmek için tıkla... Silinmeyenleride sileyim mi? ygtylc dedi: Uygulamalara başlat menüsüne sağ tık - diğer - uygulama ayarları seçeneğinden onarın. Olmazsa silip tekrar yükleyin, taşıyın. Genişletmek için tıkla... Bunlar uygulama listesindede kayboluyor ve dediğinizi yaptım ama olmadı.
furkanddemir dedi: Bunu deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et O da olmazsa. CTRL + r yapıp temp yazarak tüm içeriği CTRL + a ile seçip Shift + delete ile silin. Aynı işlemleri %temp% ve prefetch içinde uygulayın. Genişletmek için tıkla... Win+r olmasın hocam o furkanddemir dedi: Bunu deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et O da olmazsa. CTRL + r yapıp temp yazarak tüm içeriği CTRL + a ile seçip Shift + delete ile silin. Aynı işlemleri %temp% ve prefetch içinde uygulayın. Genişletmek için tıkla... Silinmeyenleride sileyim mi? ygtylc dedi: Uygulamalara başlat menüsüne sağ tık - diğer - uygulama ayarları seçeneğinden onarın. Olmazsa silip tekrar yükleyin, taşıyın. Genişletmek için tıkla... Bunlar uygulama listesindede kayboluyor ve dediğinizi yaptım ama olmadı.
furkanddemir Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.048 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #12 quorzy dedi: Win+r olmasın hocam o Silinmeyenleride sileyim mi? Bunlar uygulama listesindede kayboluyor ve dediğinizi yaptım ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Silinmeyenleri atla yapın.
quorzy dedi: Win+r olmasın hocam o Silinmeyenleride sileyim mi? Bunlar uygulama listesindede kayboluyor ve dediğinizi yaptım ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Silinmeyenleri atla yapın.
Q quorzy Centipat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 102 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B450M A-PRO MAX,AMD RYZEN 5 5600,ASUS RX570 OC 8GB,G.SKİLL 8x2 3600mhz RAM Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #13 furkanddemir dedi: Silinmeyenleri atla yapın. Genişletmek için tıkla... Yaptımda olmadı hocam.
furkanddemir Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.048 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #14 quorzy dedi: Yaptımda olmadı hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman koyu modda devam edin. Ya da bir çılgınlık yapıp Windows 11'e geçin.
quorzy dedi: Yaptımda olmadı hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman koyu modda devam edin. Ya da bir çılgınlık yapıp Windows 11'e geçin.
ygtylc Kilopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.910 Çözümler 50 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5600X / MSI MAG B550 Tomahawk / Corsair RM750 80+ Gold PSU / Corsair Vengeance Pro (1x16) 3600 Mhz CL18 / Samsung 970 Evo 500GB / Seagate Baraccuda 2TB 7200 RPM 256 MB Cache HDD / RTX 3070 (Belli değil) / MSI MAG Forge 100M Cinsiyet Diğer 26 Ocak 2024 #15 Hocam klasör izinlerinden kaynaklanıyor, aşamaları karmaşık. Başıma gelmişti, çözmüştüm. İsterseniz TeamViewer ile bağlanıp halledeyim.
Hocam klasör izinlerinden kaynaklanıyor, aşamaları karmaşık. Başıma gelmişti, çözmüştüm. İsterseniz TeamViewer ile bağlanıp halledeyim.
Q quorzy Centipat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 102 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B450M A-PRO MAX,AMD RYZEN 5 5600,ASUS RX570 OC 8GB,G.SKİLL 8x2 3600mhz RAM Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #16 ygtylc dedi: Hocam klasör izinlerinden kaynaklanıyor, aşamaları karmaşık. Başıma gelmişti, çözmüştüm. İsterseniz TeamViewer ile bağlanıp halledeyim. Genişletmek için tıkla... Olmaz hocam ya yazabiliyorsanız ne mutlu bana ama yazamıyorsanız canınız sağ olsun. quorzy dedi: Olmaz hocam ya yazabiliyorsanız ne mutlu bana ama yazamıyorsanız canınız sağ olsun. Genişletmek için tıkla... Daha önce kullanmadığımdan bilmiyorum hocam. ygtylc dedi: Hocam klasör izinlerinden kaynaklanıyor, aşamaları karmaşık. Başıma gelmişti, çözmüştüm. İsterseniz TeamViewer ile bağlanıp halledeyim. Genişletmek için tıkla... Ya da videosu varsa link atar mısınız? Son düzenleme: 26 Ocak 2024
ygtylc dedi: Hocam klasör izinlerinden kaynaklanıyor, aşamaları karmaşık. Başıma gelmişti, çözmüştüm. İsterseniz TeamViewer ile bağlanıp halledeyim. Genişletmek için tıkla... Olmaz hocam ya yazabiliyorsanız ne mutlu bana ama yazamıyorsanız canınız sağ olsun. quorzy dedi: Olmaz hocam ya yazabiliyorsanız ne mutlu bana ama yazamıyorsanız canınız sağ olsun. Genişletmek için tıkla... Daha önce kullanmadığımdan bilmiyorum hocam. ygtylc dedi: Hocam klasör izinlerinden kaynaklanıyor, aşamaları karmaşık. Başıma gelmişti, çözmüştüm. İsterseniz TeamViewer ile bağlanıp halledeyim. Genişletmek için tıkla... Ya da videosu varsa link atar mısınız?