Kurumi Decapat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2024 #1 Yanlışlıkla güvenlik bölümündeki tüm izinleri ve sorumluları kaldırdım, onu nasıl geri getireceğim? Ayrıca salt okunur nasıl kapatılır? Kapatıyorum geri geliyor.
Yanlışlıkla güvenlik bölümündeki tüm izinleri ve sorumluları kaldırdım, onu nasıl geri getireceğim? Ayrıca salt okunur nasıl kapatılır? Kapatıyorum geri geliyor.
Cango34 Megapat Katılım 7 Kasım 2014 Mesajlar 473 Çözümler 1 Yer İstanbul 16 Haziran 2024 #2 Sistem geri yükleme ile sorunsuz çalışan en son haline geri yüklemeyi deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Kurumi Decapat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2024 #3 Cango34 dedi: Sistem geri yükleme ile sorunsuz çalışan en son haline geri yüklemeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dendim ama izinler aynı Artı 0 Eksi
Cango34 dedi: Sistem geri yükleme ile sorunsuz çalışan en son haline geri yüklemeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dendim ama izinler aynı