Güç ayarlarına ek olarak aygıt yöneticisinde USB aygıtların güç yönetimi kısmında bilgisayar bu aygıtı güç kazanmak için kapatsın seçeneği var onu kapatın gereksiz kesintiler yok olacak inşaallah.
Güç ayarlarına ek olarak aygıt yöneticisinde USB aygıtların güç yönetimi kısmında bilgisayar bu aygıtı güç kazanmak için kapatsın seçeneği var onu kapatın gereksiz kesintiler yok olacak inşaallah.
Ya bende de bu sorun oluyor. Güç seçeneklerinden düzelttim. Belli bir süre düzgün çalıştı. Ama sonra kullanmış olduğum laptopta pil seçeneklerini en iyi performans moduna alınca Wi-Fi kapanıyor. Bunun bir izahı yok mu, bunun sebebi nedir? İşlemci güç olarak düşükmü kalıyor ondan mı devamlı bazı bileşenler devreden çıkıyor? Ve bu olay sadece bir tane flash belleğimde oluyor. Lexar V100 32 GB Lexar® JumpDrive® V100 USB 3.0 flash drive ürün linki budur.
Recep bey bu sorun beni mahvetti hiçbir şey kullanamaz oldum. Eskiden sadece mouse gidip geliyordu artık klavye kulaklık mouse hepsi birden aynı anda gidip 1 sn sonra geliyor ve art arda 3 kere 5 kere tekrarladığı zamanlar dahi oluyor.
Denediğim şeyler:
USB askıya alma devre dışına aldım.
Aygıt Yöneticisi'nden bütün USB bağlantılarındaki güç yönetimi ayarındaki "Güç kazanmak için bilgisayar bu aygıtı kapatsın" seçeneklerini iptal ettim.
Olmadı...
Microsoft'tan en güncel haliyle ISO indirip format attım.
BIOS sürümünü güncelledim.
Chipset sürümünü güncelledim.