Windows 10 İnternet Kopma Sorunu

Ferelith

Megapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Konu başlığında da yazdığı üzere Windows 10'u yüklediğimden beni internet bağlantımda sürekli kopmalar yaşıyorum. Oyunda internet gittiğinde 10-15 saniye boyunca oyun donuyor internet geldiğinde tekrar eski haline dönüyor. Bu gidişle tekrardan windows 8 veya 7 yükleyeceğim. Bu sorun iyice sinirimi bozmaya başladı. Aynı sorunu yaşıyan ve çözen bir arkadaş yardım ederse çok sevinirim. Herkese iyi forumlar.

Öncelikle kopma sadece senin bilgisayarında mı oluyor ? Koptuğunu anladığın zaman internet erişimi diğer cihazlarda da gidiyor mu onu öğrenmen gerek. Yani müşteri hizmetlerini arayıp durumu arz et. Sistemde herhangi bir kopma görünmüyor derse bilgisayar ile alakalı olduğu zaten belli olur. Windows 10 temiz kurulum ile mi geçmiştin yoksa yükseltme yaparak mı. İnternet sürücülerini kaldırıp en güncelini yükle.

Dün gece itibariyle sorunla daha fazla uğraşamayıp Windows 8'e geri döndüm. Herşey olması gerektiği gibi çalışıyor. Bir süre daha W10'dan uzak durmak lazım. :) Konu kilitlenebilir.

Aynı problemi yaşadım. Sebebi wifi performansının tasarruf modu sebebiyle sınırlanması. Güç ve uyku ayarları- ek güç ayarları- plan ayarlarını değiştir-gelişmiş güç ayarlarını değiştir- kablosuz bağdaştırıcı ayarları-güç tasarrufu modu altından en yüksek performansa almak gerekiyor. Aynı sorunu yaşayacak arkadaşlar olursa yardımcı olması adına bu yorumu bırakıyorum. :D

Aynı problemi yaşadım. Sebebi wifi performansının tasarruf modu sebebiyle sınırlanması. Güç ve uyku ayarları- ek güç ayarları- plan ayarlarını değiştir-gelişmiş güç ayarlarını değiştir- kablosuz bağdaştırıcı ayarları-güç tasarrufu modu altından en yüksek performansa almak gerekiyor. Aynı sorunu yaşayacak arkadaşlar olursa yardımcı olması adına bu yorumu bırakıyorum. :D
tüm yolları denedim ne yaptımsa başarılı olamadım online oyun oynuyorum yine kopuyor bağlantı sinir oldum. !!!!

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı