Bilgisayarımda Windows 11 varken Valorant'ta 80-100 FPS arası bir şey alıyordum. Windows 10'a geçtim, FPS 60'lara kadar düştü ve FPS düşmesi yemeye başladım tüm ayarlar yapılı olduğu halde. Çözümü nedir acaba?
Bilgisayarımda Windows 11 varken Valorant'ta 80-100 FPS arası bir şey alıyordum. Windows 10'a geçtim, FPS 60'lara kadar düştü ve FPS düşmesi yemeye başladım tüm ayarlar yapılı olduğu halde. Çözümü nedir acaba?
Ekran kartınız yaptığınız ayarlarda darboğaz yiyor gibi yanlış anlamadıysam (yanlışım varsa affola)ayarları defaulta alıp kontrol edin bir de FXAA kapalı olsun.
Ekran kartınız yaptığınız ayarlarda darboğaz yiyor gibi yanlış anlamadıysam (yanlışım varsa affola)ayarları defaulta alıp kontrol edin bir de FXAA kapalı olsun.
İlk olarak işlemci kullanımının %99 veya %100 olması çok normal.
Bunun sebebi Valorant, League of Legends, CS:GO gibi birçok oyun işlemci kullanmaktalar.
1- İşlemcinin güncel sürücüleri kurulu mu?
2- Ekran kartının güncel sürücüleri kurulu mu?
3- Windows orjinal mi?
4- Defender güncelleştirmelerini kurdun mu?
Son olarak bunların hepsinin yaptıktan sonra yine bir düzelme olmuyor ise İşlemcinin termal macununu hiç yeniledin mi?