Windows 10'da virüs olduğu nasıl anlaşılır?

Bir kaç sorum var, disk temizlemedeki ''süprüntü temizliği'' nedir? C:'de online oyunlarım varda.

Geçici Dosya Temizliği'nde çıkan klasörü mü silmemiz gerekiyor? Bir çok oyunda Temp var da.

PureRa programındaki dosyalar oyunları etkiler mi?

Klasörün içeriğini temizleyin. Oyunları etkilemez. Yine de bu işlemlere geçmeden önce sistem geri yükleme işlemi uygulayabilirsin. Ayrıca konudaki 2, 4, 5, 6 ve 8. adımları şimdilik yapmanız yeterlidir.

@Eagle ,

Tarama amaclı EEK kullanabilirsiniz. Emsisoft Emergency Kit [EEK] - Alternatif Zararlı Temizleme Aracı

Aktif koruma içinse bilindik ve kaliteli yazılımları tercih edin. BitDefender, Kaspersky, Norton gibi.

O ne demek bilmiyorum, ve nasıl yapılır onu da bilmiyorum.
''Farbar Recovery Scan Tool'' yazılımı şu anda, dünyanın en gelişmiş sistem zararlı logları veren ve virüs temizliğinde kullanılan yazılımıdır. En saygın virüs temizleme site ve forumlarının temel kılavuz yazılımıdır. Konular bu yazılımın verdiği loglar ile açılır. Ör:''1'',''2''

Psikologluk ne oldu senin?
Devam ediyor akıl sağlığı bozuk insanları sosyalden uzak tutmaya çalışıyorum tedaviye yanıt vermeyenleri.
Her gün de antivirüs programları tarama yapıyor, daha önce bu hatayla karşılaşmadığım için korktum,
Programları, o kadar program ile taramaya gerek yok sosyal'i yada en azından güvenlik konularını takip etseydiniz bu kadar yazılıma gerek olmadığını bilirdiniz. Korkmak ile programlara saldırmak arasında fark var.
Allah yakınlarına sabır versin tekrardan. Cennetlik insanlarmış.
Sağolun sizinkilere de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…