Windows 10'da virüs olduğu nasıl anlaşılır?

Klasörün içeriğini temizleyin. Oyunları etkilemez. Yine de bu işlemlere geçmeden önce sistem geri yükleme işlemi uygulayabilirsin. Ayrıca konudaki 2, 4, 5, 6 ve 8. adımları şimdilik yapmanız yeterlidir.

@Eagle ,

Tarama amaclı EEK kullanabilirsiniz. Emsisoft Emergency Kit [EEK] - Alternatif Zararlı Temizleme Aracı

Aktif koruma içinse bilindik ve kaliteli yazılımları tercih edin. BitDefender, Kaspersky, Norton gibi.

O ne demek bilmiyorum, ve nasıl yapılır onu da bilmiyorum.
''Farbar Recovery Scan Tool'' yazılımı şu anda, dünyanın en gelişmiş sistem zararlı logları veren ve virüs temizliğinde kullanılan yazılımıdır. En saygın virüs temizleme site ve forumlarının temel kılavuz yazılımıdır. Konular bu yazılımın verdiği loglar ile açılır. Ör:''1'',''2''

Psikologluk ne oldu senin?
Devam ediyor akıl sağlığı bozuk insanları sosyalden uzak tutmaya çalışıyorum tedaviye yanıt vermeyenleri.
Her gün de antivirüs programları tarama yapıyor, daha önce bu hatayla karşılaşmadığım için korktum,
Programları, o kadar program ile taramaya gerek yok sosyal'i yada en azından güvenlik konularını takip etseydiniz bu kadar yazılıma gerek olmadığını bilirdiniz. Korkmak ile programlara saldırmak arasında fark var.
Allah yakınlarına sabır versin tekrardan. Cennetlik insanlarmış.
Sağolun sizinkilere de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı