Windows 10'da Wi-Fi çalışmıyor

Cidden çok memnun kalırım hocam anakartla uyumlu olurmu hepsi valla bı bilgisayar zevkim vardı günlerdir bu muhabbette uğraşıyorum dün topladik yine baştan söküp dikkatlice uğraşıyorum birde

PCI-E Express slotuna takılanlar daha güzel çalışıyolar diye biliyorum. Bütçe ne kadar hocam.
Hocam siz bana en iyisi hangisi ise bana onu atarmisiniz

Bunun için sökmeye gerek yok hocam. Sadece bir parça alıcaksınız. Anakarta uyar hocam sıkıntı olmaz.

Bakıyorum hocam.

Bunun için sökmeye gerek yok hocam. Sadece bir parça alacaksınız. Anakarta uyar hocam sıkıntı olmaz.

Tamamdır hocam teşekkürler bana güzel bir şekilde calisacak USB atar misiniz kasaya takıyoruz degilmi arkasına veya üstündeki plakaya

Bunun için sökmeye gerek yok hocam. Sadece bir parça alacaksınız. Anakarta uyar hocam sıkıntı olmaz.

Tamamdır hocam teşekkürler bana güzel bir şekilde calisacak USB atar misiniz kasaya takıyoruz degilmi arkasına veya üstündeki plakaya

Hocam anakartınızı tam görecek şekilde fotoğraf atarmısınız portları bir görmem lazım. Diğerini de ekran kartının altını görecek şekilde fotoğraf lazım.

Hocam anakartınızı tam görecek şekilde fotoğraf atarmısınız portları bir görmem lazım. Diğerini de ekran kartının altını görecek şekilde fotoğraf lazım.
Şuan dukkandayım hocam ben eve gidince atayım size başka biyerlerden ulaşabilirmiyim acaba size yada anakarti aldığım yerden linki atabilirim

Şöyle ekran kartınızın kapladığı alanı görmem lazım ona göre başka güzel bir şey önereceğim. Olmazsa USB şeklinde önerecem.

Şöyle ekran kartınızın kapladığı alanı görmem lazım ona göre başka güzel bir şey önereceğim. Olmazsa USB şeklinde önerecem.
Tamamdır hocam cidden çok teşekkür ederim acaba WhatsApptan vb yerlerden size ulaşmam forumda yasakmi burdan ulassam yeterli olurmu

Burdan ulaşasanız daha iyi olur diğer arkadaşlarada bilgi olmuş olur. WhatsApp yasak mı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…