Windows 10'da Wi-Fi çalışmıyor

Cidden çok memnun kalırım hocam anakartla uyumlu olurmu hepsi valla bı bilgisayar zevkim vardı günlerdir bu muhabbette uğraşıyorum dün topladik yine baştan söküp dikkatlice uğraşıyorum birde
Eğerki Wifi kulkanacaksanız internetten veya bilgisayarcılardam adaptör almanız gerekiyor. Ancak internetten almak daha faydalı olur. Bilgisayarcılarda satılanların ne olduğunu bilmiyoruz çünkü.

Bakıp atayım hocam.

PCI-E Express slotuna takılanlar daha güzel çalışıyolar diye biliyorum. Bütçe ne kadar hocam.
Hocam siz bana en iyisi hangisi ise bana onu atarmisiniz

Cidden çok memnun kalırım hocam anakartla uyumlu olurmu hepsi valla bı bilgisayar zevkim vardı günlerdir bu muhabbette uğraşıyorum dün topladik yine baştan söküp dikkatlice uğraşıyorum birde

Bunun için sökmeye gerek yok hocam. Sadece bir parça alıcaksınız. Anakarta uyar hocam sıkıntı olmaz.

Bakıyorum hocam.

Hocam anakartınızı tam görecek şekilde fotoğraf atarmısınız portları bir görmem lazım. Diğerini de ekran kartının altını görecek şekilde fotoğraf lazım.

Hocam anakartınızı tam görecek şekilde fotoğraf atarmısınız portları bir görmem lazım. Diğerini de ekran kartının altını görecek şekilde fotoğraf lazım.
Şuan dukkandayım hocam ben eve gidince atayım size başka biyerlerden ulaşabilirmiyim acaba size yada anakarti aldığım yerden linki atabilirim

Şöyle ekran kartınızın kapladığı alanı görmem lazım ona göre başka güzel bir şey önereceğim. Olmazsa USB şeklinde önerecem.

Burdan ulaşasanız daha iyi olur diğer arkadaşlarada bilgi olmuş olur. WhatsApp yasak mı bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı