Windows 10'da Windows 8 başlangıçı nasıl yapılır?

tekno_lokum

Picopat
Daha fazla  
Windows 8 kullanıyordum ve çok beğeniyordum özellikle başlangıç menüsünü metro arayüzü güzeldi. Ancak 2-3 ay önce Windows 10'a geçtim. Ama Windows 10'daki başlat menüsünü beğenmiyordum. Zaten Windows 7'nin kini de beğenmiyordum. Windows 8'deki daha güzel. Peki Windows 10'da metro arayüzünü nasıl açabilirim?
Eğer ayarlardan kişiselleştir kısmından başlangıçı tam ekran yap diyorsanız ondan söz etmiyorum. Windows 8'de kinin aynısı.

1615741533551.png

Bu resimdeki gibi değil Windows 8'deki gibi yapmak mümkün mü? Windows 8'deki daha güzel.

1615741708207.png

Ayarlar>Kişişeltirme>Başlat sekmesi altından Başlangıcı tam ekran kullan seçeneğini işaretleyin.
Önce konuyu okuyunuz.

Hocam StartIsBack++ diye bir uygulama vardı, yanlış hatırlamıyorsam Windows 8 başlat menüsünü yapabilir. Bir deneyin ama paralı.

---------------------
Önce konuyu okuyunuz.

Hocam StartIsBack++ diye bir uygulama vardı, yanlış hatırlamıyorsam Windows 8 başlat menüsünü yapabilir. Bir deneyin ama paralı.
Yok hocam maalesef yanlış hatırlamışım yalnızca Windows 7 başlat menüsünü getiriyormuş o program.

Bu Microsoft Community sayfasına bakabilirsiniz, belki yardımcı olur.

Son düzenleme:
Önce konuyu okuyunuz.

Hocam startısback++ diye bir uygulama vardı, yanlış hatırlamıyorsam Windows 8 başlat menüsünü yapabilir. Bir deneyin ama paralı.

---------------------

Yok hocam maalesef yanlış hatırlamışım yalnızca Windows 7 başlat menüsünü getiriyormuş o program.

Bu Microsoft community sayfasına bakabilirsiniz, belki yardımcı olur.

O Windows 7 başlat menüsü içinmiş. Ama yine de teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı