noava Centipat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 55 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #1 Merhaba, Windows 10 da oyun oynarken bazen yanlışlıkla Windows tuşu ve Space'ye aynı anda basıyorum. Bu da klavyemin dilini İngilizce yapıyor, bunu nasıl kapatırım?
Merhaba, Windows 10 da oyun oynarken bazen yanlışlıkla Windows tuşu ve Space'ye aynı anda basıyorum. Bu da klavyemin dilini İngilizce yapıyor, bunu nasıl kapatırım?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.997 Makaleler 1 Çözümler 562 31 Mart 2024 #2 Klavyende windows tusunu kilitleme fonksiyonu varsa onu kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 31 Mart 2024 #3 GFYT dedi: Klavyende Windows tusunu kilitleme fonksiyonu varsa onu kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... FN+Windows tuşu idi galiba. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Klavyende Windows tusunu kilitleme fonksiyonu varsa onu kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... FN+Windows tuşu idi galiba.
zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 31 Mart 2024 #4 Eğer kullanmıyorsan ayarlarda dil bölümünden Türkçe dışındaki dilleri kaldırabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS noava Centipat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 55 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #5 GFYT dedi: Klavyende Windows tusunu kilitleme fonksiyonu varsa onu kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Klavyemde oyle bir özellik yok maalesef. zValiant dedi: Eğer kullanmıyorsan ayarlarda dil bölümünden Türkçe dışındaki dilleri kaldırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağımı bulamadım. Son düzenleme: 31 Mart 2024 Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Klavyende Windows tusunu kilitleme fonksiyonu varsa onu kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Klavyemde oyle bir özellik yok maalesef. zValiant dedi: Eğer kullanmıyorsan ayarlarda dil bölümünden Türkçe dışındaki dilleri kaldırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağımı bulamadım.