Windows 10'da Windows'u etkinleştir yazısı nasıl kaldırılır?

1) cscript slmgr.vbs /ipk2) cscript slmgr.vbs /skms kms.lotro.cc3) cscript slmgr.vbs /ato Education: NW6C2-QMPVW-D7KKK-3GKT6-VCFB2 hocam birincisi son attıgımla birlikte cmd ye atın

BCDEdit -set testsıgnıng off bu kod ise denedim geçici oluyor.

Geçici çözüm zaten.

Eki Görüntüle 2541224

Windows 10'da Windows'u etkinleştir yazısı nasıl kaldırılır?

BCDEdit -set testsıgnıng off bu şekilde CMD'den kaldırabiliyorum bilgisayarı yeniden başlatıp fakat kalıcı olmuyor şimdi tekrardan geldi o yazı.
Windows'u aktif ediyorsunuz kalkıyor. Zaten pahalı değil keyler 200 lira civarı.

1) cscript slmgr. VBS /ipk2) cscript slmgr. VBS /skms KMS. Lotro. CC3) cscript slmgr. VBS /ato education: NW6C2-qmpvw-D7kkk-3gkt6-vcfb2 hocam birincisi son attıgımla birlikte CMD'ye atın.

Geçici çözüm zaten.

Bunların pek güvenilir olduğunu düşünmüyorum 100 200 TL için riske girmeye gerek olmadığını düşünüyorum.

Windows kullanmayalı bayağı oldu ama şöyle bir kod var ilk önce: "slmgr /skms kms.msguides.com" sonra seninki education olduğu için "slmgr /ipk NW6C2-qmpvw-D7kkk-3gkt6-vcfb2" bunu yapınca 1 ay mıydı neydi bir süre yazı gidiyor ve aktifleşmiş oluyor yani kişiselleştirme yapabilirsin 1 ayın sonunda daha doğrusu süresi dolunca aynı kodları yine gir ama 3 ay da olabilir her neyse uzun süre yani.

Windows kullanmayalı bayağı oldu ama şöyle bir kod var ilk önce: "slmgr /skms kms.msguides.com" sonra seninki education olduğu için "slmgr /ipk NW6C2-qmpvw-D7kkk-3gkt6-vcfb2" bunu yapınca 1 ay mıydı neydi bir süre yazı gidiyor ve aktifleşmiş oluyor yani kişiselleştirme yapabilirsin 1 ayın sonunda daha doğrusu süresi dolunca aynı kodları yine gir ama 3 ay da olabilir her neyse uzun süre yani.

Hocam güvenilir olduğuna emin miyiz bu şeylerin?

Bunların pek güvenilir olduğunu düşünmüyorum 100 200 TL için riske girmeye gerek olmadığını düşünüyorum.

Benim attığım güvenilir zamanında kullandım hem kodun yaptığı şey lisans sunucusu değiştirip geçtiğimiz sunucudaki geçerli lisansı girmek ve buna Microsoft izin veriyor etkinleştirince "Windows şirketinizin lisans sistemi ile etkinleştirildi" diyor yasal ve güvenilir

Hatta yanlış hatırlamıyorsam benim okulumun PC leride bu sistemi ile etkinleştirilmişti.

Söylemeyi unuttum CMD'yi yönetici olarak başlatıp o kodları gir.

Son düzenleme:
Benim attığım güvenilir zamanında kullandım hem kodun yaptığı şey lisans sunucusu değiştirip geçtiğimiz sunucudaki geçerli lisansı girmek ve buna Microsoft izin veriyor etkinleştirince "Windows şirketinizin lisans sistemi ile etkinleştirildi" diyor yasal ve güvenilir.

Hatta yanlış hatırlamıyorsam benim okulumun PC leride bu sistemi ile etkinleştirilmişti.

Söylemeyi unuttum CMD'yi yönetici olarak başlatıp o kodları gir.

Yaptım hocam şu an mesaj gitti umarım kalıcı olarak da gitmiştir teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı