Windows 10'da yönetici olmama rağmen yetkim yok

VANGUARD_460

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Intel Core I5 10500, GPU: RTX 4060TI, RAM: 16GB Anakart: Gigabyte B460M DS3H, PSU: FSP Hydro K 750w
Merhaba, bundan 2.5 hafta SSD aldım ve sistemimi format attırdım her şey gayet iyi iken, oyunları, programları vs. kurdum ettim ancak problem şu (D klasörüne hiçbir yetkim yok indirdiğim şeyleri (D klasörüne değil sürekli olarak konuma erişiminiz bulunmamaktadır diyerek (C klasörüne yüklüyor. Ne resim, ne de oyun modlarımı vs. hiçbir şekilde D'ye yükleyemiyorum. Ve sonra fark ettim ki sadece D değil C klasörüne de hiçbir yetkimin bulunmadığını fark ettim. Windows hesabına ayarlara vs. kurcaladım baktım Windows'ta da yöneticiyim ama ne D klasörüne ne de C klasörünü kontrol edebiliyorum. Komut bilgisayarına da komut yazmaya çalıştığımda da erişim engellendi ya da yetkiniz bulunmamaktadır gibi vs. şeyler söylüyor. PC'de tek benim hesabım var başka yok, ki o da yönetici hesabı sorunu o kadar arttım vs. ancak hiçbir yerde çözüm bulamadım. Geçen hafta Hamachi kurmuştum interneti vs. bozmuştu acaba o mu bir şey yaptı diyeceğim ama pek sanmıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı