Geçen gün denemek amaçlı bilgisayarı Windows 11'e güncellemiştim Windows Insider açıp. Daha sonrasında Windows 10'a geri döndüm kurtarma ayarlarından.
Aradan 1 gün geçti ve şimdi böyle zorunlu bir güncelleme alıyorum. Windows Insider'ı kapattım ama hala bu sorun çözülmedi, nasıl çözebileceğimi bilen var mı?
Merhabalar, daha önceki Windows 7 ve 8.1 için güncellemeleri kapatıp engelleyebiliyorduk. Windows 10`da ise bu durum böyle değil. Windows Update'e hangi güncelleme gelirse gelsin bize sormadan direkt indiriyor ve yüklüyor. Sizlere bunu Yerel Grup İlkesi Düzenleyicisi ile nasıl yapılabileceğini...
Merhabalar, daha önceki Windows 7 ve 8.1 için güncellemeleri kapatıp engelleyebiliyorduk. Windows 10`da ise bu durum böyle değil. Windows Update'e hangi güncelleme gelirse gelsin bize sormadan direkt indiriyor ve yüklüyor. Sizlere bunu Yerel Grup İlkesi Düzenleyicisi ile nasıl yapılabileceğini...
Hayır hocam güncelle ve yeniden başlata basmadığım süreçte yeniden başlatınca güncelleme gelmiyor ve anladığım kadarıyla bu sorunu temiz kurulum yapmadan çözemeyeceğim sanırım.
Windows Ağlarının ayrılmaz bir bileşeni olarak Grup İlkesi, ağdaki kullanıcıların ve bilgisayarların çalışma ortamını kontrol eder. Grup İlkesi Nesneleri, grup ilkesi yapılandırmalarının bir koleksiyonudur. Bu öğeleri kontrol etmek için Pro...