Windows 10'dan 11'e geçerken "0xc000000f" hatası

Jukadom

Hectopat
Yer
Kayseri
Öncelikle hayırlı günler.
İşletim sistemim Windows 10 ve 11'e bilgisayarımı yükseltmek istediğimde 'WindoWS11INSTallationassistant' ile verilerimi kaybetmemek için bu şekilde yapıyorum başka bir yöntem var mı bilmiyorum. Güzel bir şekilde yüklerken Windows 11'i güncelleştirmeleri yüklerken %46 da 0xc000000f hatası alıyorum yeniden deneyin diye uyarı alıyorum. Çözümünü bilen var mı? Yardımcı olan olursa çok sevinirim.

Öncelikle hayırlı günler.
İşletim sistemim Windows 10 ve 11'e bilgisayarımı yükseltmek istediğimde 'WindoWS11INSTallationassistant' ile verilerimi kaybetmemek için bu şekilde yapıyorum başka bir yöntem var mı bilmiyorum. Güzel bir şekilde yüklerken Windows 11'i güncelleştirmeleri yüklerken %46 da 0xc000000f hatası alıyorum yeniden deneyin diye uyarı alıyorum. Çözümünü bilen var mı? Yardımcı olan olursa çok sevinirim.

Format işlemini baştan başlatın ve kalınt tüm dosyaları silin, bundan önce arkadaşın bahsettiği gibi, BIOS sıfırlama, USB legacy izni verme gibi şeyleri de gözden geçirin. Zamanınız varsa Windows 11 yerine Windows 10 superlite tercih etmenizi öneririm haricinde Windows 11 gereksiz duruyor.

Format işini nasıl yapıyorsunuz? ISO dosyası sıkıntısız değil mi? Disk kalıbınız ile USB formatı birebir uyuyor mu?
Hocam kendi masaüstümden. Windowsun kendi yükseltme aracı ile yapıyorum. Sebebide hiç bir ayarın uygulamanın değişmemesi. USB den atsam aynı şekilde oluyormu bilmiyorum. oyunların kurulu olduğu yerler,exel kodlarımın yerleri vs değişiyormu bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı