Windows 10'dan 11'e geçerken performans kaybı yaşanır mı?

Wui She

Hectopat
Daha fazla  
Oyun oynuyorum. Windows 10'dan 11 geçeceğim. Performans kaybı yaşar mıyım?
Sistemim:
  • RTX 4060 Ti 16 GB.
  • Ryzen 5 5600.
  • 16 GB RAM 3200MHz.
  • B450 anakart.
Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım veya Windows 10'a göre Windows 11'de daha performanslı bir oyun deneyimi yaşar mıyım? :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemim:
  • RTX 4060 Ti 16 GB.
  • Ryzen 5 5600.
  • 16 GB RAM 3200MHz.
  • B450 anakart.
Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım veya Windows 10'a göre Windows 11'de daha performanslı bir oyun deneyimi yaşar mıyım? :)
Evet daha performanslı olabilir hocam bende öyle oldu.

Asıl performans artışı yaşanır. Çıkışı her ne kadar biraz problemli olsa da son sürümü gayet başarılı ve optimize. YouTube'daki testlere göz atabilirsiniz yaklaşık 10 FPS fark var Windows 11 ile arasında.

Sistemim:
  • RTX 4060 Ti 16 GB.
  • Ryzen 5 5600.
  • 16 GB RAM 3200MHz.
  • B450 anakart.
Artış yaşanır.

Tamamdır reis sen öyle diyorsan yapacağım ama korkuyorum ne bileyim şimdi ona göre kuracağım her şeyi tekrar kötü performans yaşarsam 10 geçmekten :/

Hissedebileceğin bir performans artışı yaşamayacaksın ve olası birçok probleme davetiye çıkacak, davete icabet ederler mi meçhul. 10'da huzurlu huzurlu kullanırken rahatını bozup geçme derim. 10 desteği bitince geçersin. Karar yine de senin.

Ben sadece daha performanslı oyun oyanamk istiyorum Windows 11 de güncel bir sistem o yüzden herhangi bir sorn yaşamam diye düşünbüyorum çünükü ekran kartım da işlemcimde iyi diye düşünüyorum belki RX570 kullanıyor olasaydım geçemzdim ama şu an geçmek istiyorum :) performans kaybı yaşar mıyım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı