40 dakikadır falan böyle, dediğinizi yaptım olmadı.Ne kadar süredir öyle? Pencereyi kapatıp tekrar açtığında düzelebiliyor.
Hizmetler -> Windows Update açık mı bakar mısınız? Ayrıca internet bağlantınız aktif mi?40 dakikadır falan böyle, dediğinizi yaptım olmadı.
Evet açık ve internet bağlantım aktif.Hizmetler -> Windows Update açık mı bakar mısınız? Ayrıca internet bağlantınız aktif mi?
Bilgisayarı yeniden başlatın.Evet açık ve internet bağlantım aktif.
Sıkıntı olmasın hocam windows hazırlanıyor ekranında falan takılı kalmasın.Bilgisayarı yeniden başlatın.
Olmaz diye düşünüyorum ama tabi kesin diyemem. Düşük bir ihtimal. Fakat eninde sonunda bilgisayarı kapatacaksın sonuçta.Sıkıntı olmasın hocam windows hazırlanıyor ekranında falan takılı kalmasın.
Hocam onunla yükseltme yaparsam bu update otomatikmen iptal olur mu?Takılır, bir süre sonra ilerlemeye devam eder. Hiç ilerlemezse Windows 11 yükseltme aracı indirip onunla yükseltebilirsiniz hem daha kısa sürer.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.