Windows 10'dan 11'e geçilir mi?

Toroblo

Centipat
Daha fazla  
Windows 10 kullanıyorum. Eskiden Windows 11 ilk çıktığı zamanlarda Windows 11 geçmiştim buglı ve kötüydü.
Şu anda oyunlar için daha çok öneriliyor. RAM vb olarak sıkıntım yok ama Forza 4 gibi oyunlarda hala optimizasyon sıkıntıları var diyorlar.
Windows 11 geçmeli miyim?

Windows 10 kullanıyorum. Eskiden Windows 11 ilk çıktığı zamanlarda Windows 11 geçmiştim buglı ve kötüydü.
Şu anda oyunlar için daha çok öneriliyor. RAM vb olarak sıkıntım yok ama Forza 4 gibi oyunlarda hala optimizasyon sıkıntıları var diyorlar.

Optimizasyon sıkıntısı şu anda yok Windows 10'dan sıkıldıysan geçebilirsin

R5 3500X RX 5500XT Forza 4 yüksek ayarlarda 70-85 FPS arası gidip geliyor dostum Windows 10 da denemedim Windows 11 gayet stabil.

Ben şu anda Windows 10'a, Win 7 ve Win xp'ye tutunduğum gibi tutunuyorum. Destek kesilene kadar kullanmayı düşünüyorum. Desteği olan işletim sistemlerinde en kullanışlısı hala win 10.

Eğer Ram miktarınız 8 GB ve daha aşağısındaysa önermem. Windows 11'de 8 GB Ram'de boşta 7 GB kullanırken Windows 10'da 4'ü geçmiyor. Genel her türlü performansta sorun yaşarsınız. Ancak 16 GB veya daha üstü Ram'iniz varsa yükleyebilirsiniz. Ayrıca Forza Horizon'da 10 FPS kadar arttı Windows 10'a geçince. 1x8 2400 mHz ram kullanıyorum

Ben şu anda Windows 10'a, Win 7 ve Win xp'ye tutunduğum gibi tutunuyorum. Destek kesilene kadar kullanmayı düşünüyorum. Desteği olan işletim sistemlerinde en kullanışlısı hala win 10.
Bence de. Desteği kesildiğinde Windows 7'den daha fazla Efsane denilecek bir işletim sistemi.

Eğer RAM miktarınız 8 GB ve daha aşağısındaysa önermem. Windows 11'de 8 GB RAM'de boşta 7 GB kullanırken Windows 10'da 4'ü geçmiyor. Genel her türlü performansta sorun yaşarsınız. Ancak 16 GB veya daha üstü RAM'iniz varsa yükleyebilirsiniz. Ayrıca Forza Horizon'da 10 FPS kadar arttı Windows 10'a geçince. 1x8 2400 MHz RAM kullanıyorum.

Bence de. Desteği kesildiğinde Windows 7'den daha fazla efsane denilecek bir işletim sistemi.

32 GB RAM var
İşlemcide Ryzen 7 8845HS
Sistemsel olarak sıkıntım yok ama Windows 10'a bayağı tutundum. Windows 10 desteği kesilmeden yavaştan Windows 11 alışmak istiyorum ondan geçmeyi düşünüyorum.

32 GB RAM var
İşlemcide Ryzen 7 8845HS
Sistemsel olarak sıkıntım yok ama Windows 10'a bayağı tutundum. Windows 10 desteği kesilmeden yavaştan Windows 11 alışmak istiyorum ondan geçmeyi düşünüyorum.
11'e geç hocam.

32 GB RAM var
İşlemcide Ryzen 7 8845HS
O zaman geçebilirsiniz. Sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı