altotziki Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 2.044 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #11 slsflex dedi: İnternetten gördüğüm üzere o klasörü silince tekrar dönmek için bilgisayarı sıfırlamak gerekiyormuş. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi. O klasörü silince tekrardan Windows 10'a sadece format yöntemi ile geçiş yaparsınız.
slsflex dedi: İnternetten gördüğüm üzere o klasörü silince tekrar dönmek için bilgisayarı sıfırlamak gerekiyormuş. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi. O klasörü silince tekrardan Windows 10'a sadece format yöntemi ile geçiş yaparsınız.
slsflex Centipat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #12 altotziki dedi: Yanlış bilgi. O klasörü silince tekrardan Windows 10'a sadece format yöntemi ile geçiş yaparsınız. Genişletmek için tıkla... O zaman lisansım gidermi? Birde Google gibi uygulamlardaki hesaplarım gidermi?
altotziki dedi: Yanlış bilgi. O klasörü silince tekrardan Windows 10'a sadece format yöntemi ile geçiş yaparsınız. Genişletmek için tıkla... O zaman lisansım gidermi? Birde Google gibi uygulamlardaki hesaplarım gidermi?
RobinsonC Decapat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #13 Ben hazır kurulu PC de 11 geçiş yaptım en ufak bir veri kaybı sorun yaşamadım,
slsflex Centipat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #14 RobinsonC dedi: Ben hazır kurulu PC de 11 geçiş yaptım en ufak bir veri kaybı sorun yaşamadım, Genişletmek için tıkla... Şuan güncelleme yüzdesi hiçbir şekilde ilerlemiyor ne yapmam lazım?
RobinsonC dedi: Ben hazır kurulu PC de 11 geçiş yaptım en ufak bir veri kaybı sorun yaşamadım, Genişletmek için tıkla... Şuan güncelleme yüzdesi hiçbir şekilde ilerlemiyor ne yapmam lazım?
RobinsonC Decapat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #15 slsflex dedi: Şuan güncelleme yüzdesi hiçbir şekilde ilerlemiyor ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Disk temizlemeden güncelleme dosyaları temizlemeyi çalıştırıp yeniden deneyin,
slsflex dedi: Şuan güncelleme yüzdesi hiçbir şekilde ilerlemiyor ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Disk temizlemeden güncelleme dosyaları temizlemeyi çalıştırıp yeniden deneyin,