Windows 10'dan 11'e geçilmeli mi?

Bencede şans işi hocam kimisin de sorun olmazken kimisin de oluyor sebebi ben AMD kullaniyorken sorun yaşarken başkası NVIDIA kullanıyor sorun olmuyor ayrıca tekrar guncelledim acaba düzelme olur mu diye biraz olsun düzeldi ama halen daha donma yapıyor Chrome bile girsem

Bende AMD sistem kullanıyorum hocam işlemcim de desteklemiyor ama TPM2.0 ve Secure Boot olduğu için sorunsuz kullanıyorum.

Merhaba. Ben masaüstü Windows 10 kullanıyorum. Windows 11 geçersem oyunlarda vb performans düşüşü yaşar mıyım driverlarda sorun vesaire olur mu? Bir de Wallpaper Engine kullanıyorum o çalışır mı?

Sistemin desdeklerse geç Windows 10 güncelleme yaparsan hantallasıyor 22H2 ile Windows 11'den farki kalmadi zistem agirlasıyor. Windows 8.1 Windows 10'dan daha iyi bir işletim sistemi idi.

Benim laptop zaten eski işlemci i7 6700HQ 16 GB RAM desteklemiyor yine de kurdum bir süre kullandım tekrar geri Windows 10'a döndüm, tavsiyem eski bilgisayarlarda Win10a destek kalkana kadar devam, sonrası Windows 11 kurulur, hem biraz daha oturmuş düzelmiş olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı