Windows 10'dan 11'e geçince lisans etkinleştirilemiyor

ali akal

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar lisanslı Windows 10 yüklü PC var Hotmail'e tanımlı. Yeni PC aldım FreeDOS ona Windows 11 kurdum Hotmail ile oturum açtım fakat lisanslayamıyor nasıl yapmam gerekiyor? Donanım değişikliğine tıklıyorum donanım değişikliği falan diyorum Windows sürümüyle eşleşmiyor diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
@ali akal
Windows 10 PRO ise yeni PC de de W11 PRO olmalı.
Home ise Home.
Geçişte farklı yükledi iseniz kesinlikle etkinleşmez.

Lisans taşınabilir nitelikte ise ve yukarıdaki şarta uygun yüklerseniz etkinleşebilir ama ucuz lisans ile etkinleşen PC lerde az veya çok etkinleşmeme ihtimali vardır.

Arkadaşlar lisanslı Windows 10 yüklü PC var Hotmail'e tanımlı. Yeni PC aldım FreeDOS ona Windows 11 kurdum Hotmail ile oturum açtım fakat lisanslayamıyor nasıl yapmam gerekiyor? Donanım değişikliğine tıklıyorum donanım değişikliği falan diyorum Windows sürümüyle eşleşmiyor diyor.

O sonradan yenileniyor güncelleme yaptıkdan sonra ben Windows 11'den Windows 10'a geri döndüm güncelleme yaptıkdan sonra resetledim sorun çözülmüştü.

Hocam arkadaş PC değiştirmiş. Başka bir PC de daha önceki PC de bulunan key ile etkinleştirme...

Ha anladım pardon o mümkün değil her cihaz için 1 tane.

Yeni PC de hesabınıza baglı keyin donanım ve onay kimligi eşlesmiyor, hata almanız normal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı