Windows 10'dan 11'e geçiş sonrası bilgisayar yavaşladı

Musa0_0

Centipat
Daha fazla  
Windows 10 kullanıyordum. Bazı konularda Windows 11'e geçersem performansın artacağını yazmıslar. Ben de geçecektim sistem yetersiz dedi. Bir sekilde yükselttim simdi bilgisayar yavasladı. Oyun yüklüyorum 1-3 GB yükleniyor sonra otomatik kendini yeniden baslatıyor.

Windows 10 kullanıyordum. Bazı konularda Windows 11'e geçersem performansın artacağını yazmıslar. Ben de geçecektim sistem yetersiz dedi. Bir sekilde yükselttim simdi bilgisayar yavasladı. Oyun yüklüyorum 1-3 GB yükleniyor sonra otomatik kendini yeniden baslatıyor.
Sistem özelliklerin neler ?

Çoğunlukla bunları yazan kişiler kolpa atıyordur. Çünkü öyle bir şey yok dostum. Sistem özelliklerin iyiyse işletim sistemi değiştirmek FPS farkı yaşatmayacak.

2 hafta once yeni gaming laptop aldim, windows 11 ile tanistim ve inanilmaz hantal buldum windows 10 a ve MacOS e gore.

Kim hizlanacak diyorsa ya cok spesifik bir konuda hizlanmaktan bahsediyor ya da salliyor. Context menuyu acmasi yarim saniye surer mi yeni cihazda?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı