B365 M-K anakart, i5 9400F, GTX 1650. Sorun olmadan geçer miyim?
Geçme sistemin yavaşlar. Windows 10 en iyisi şuanda.B365 M-K anakart, i5 9400F, GTX 1650. Sorun olmadan geçer miyim?
Resmi olarak destekli donanımla ve sağlıklı bir SSD ile bu durum pek söz konusu değil.Geçme sistemin yavaşlar. Windows 10 en iyisi şuanda.
Konu sahibinin donanımın yetersiz olacağını düşünüyorum. Windows 10'un daha akıcı olduğunuda savunuyorum. Windows 11 gereksiz makyajlı versiyonu gibi Windows 10'un.Resmi olarak destekli donanımla ve sağlıklı bir SSD ile bu durum pek söz konusu değil.
Tabi aksi durumlarda çıkabilir ama TMP 2.0 destekli sistemlerde pek sorun çıkarmıyor.
Donanımı resmi gereksinimleri destekliyor ayrıca SSD ile iyi bir deneyim sunacağını şahsen düşünüyorum. Tabi bizim fikirlerimiz düşünce, nihai sonuç kurunca anlaşılır.Konu sahibinin donanımın yetersiz olacağını düşünüyorum. Windows 10'un daha akıcı olduğunuda savunuyorum. Windows 11 gereksiz makyajlı versiyonu gibi Windows 10'un.
Sorun olmaz.B365 M-K anakart, i5 9400F, GTX 1650. Sorun olmadan geçer miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.