Çözüldü Windows 10'dan 11'e güncellenirse dosyalar silinir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fennys10

Centipat
Daha fazla  
AMD ekran katım sağolsun WattMan hatası eksik olmuyor. Son günlerde de bayağı fazlalaştı siyah ekran verip çökmesi, açıkçası bu zamana kadar hiç yaşamamıştım. Son 2-3 gündür devam ediyor. Çözümlere bakınca da hem driver hem de Windows'u güncel tutun vs. diyorlar ama çözümü yok sanırım. Şimdi Windows 10 var, ben bunu 11'e güncellemek istiyorum ama dosyalarım vs. bilgisayarda kalıyor mu yoksa siliniyor mu? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Windows 10'dan 11'e yükseltince dosyalarınız silinmez. Dosyalarınızın silinmesi için USB'ile temiz format atmalısınız, ya da Windows Sıfırlama yaparken dosyaları korumadan devam etmelisiniz. Siz yine de yedek alın.
Windows 10'dan 11'e yükseltince dosyalarınız silinmez. Dosyalarınızın silinmesi için USB'ile temiz format atmalısınız, ya da Windows sıfırlama yaparken dosyaları korumadan devam etmelisiniz.

Tamamdır hocam sağ olun peki ben yükseltme yapınca ortalama ne kadar alan alacak benden bilginiz var mıdır?

Ortalama 20-25 GB ekleyebilir, halihazırdaki Windows sürümü de Windows.old klasörüne gider, 15 GB falan depolama olur o da. Her şey stabil olduktan sonra Windows.old'u silebilirsiniz. Kalıcı artış 5-10 GB olur yani.

Tamamdır hocam teşekkür ederim. Çözüldü olarak işaretleyebilirler bilmiyorum ben nereden yapılıyor :D.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı